Recensioner för Baziron AU

Släpp form: Gel

Analoger Baziron AS

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 24 rubel. Analog billigare med 708 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 65 rubel. Analog billigare med 667 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 121 rubel. Analog billigare med 611 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 131 rubel. Analog billigare med 601 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 171 rubel. Analog billigare med 561 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 183 rubel. Analog billigare med 549 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 236 rubel. Analog billigare med 496 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 246 rubel. Analog billigare med 486 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 289 rubel. Analog billigare med 443 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 295 rubel. Analog är billigare med 437 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 331 rubel. Analog billigare med 401 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 344 rubel. Analog billigare med 388 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 536 rubel. Analog billigare med 196 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 546 rubel. Analog billigare med 186 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 560 rubel. Analog billigare med 172 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 577 rubel. Analog billigare med 155 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 582 rubel. Analog billigare med 150 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 595 rubel. Analog billigare med 137 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 638 rubel. Analog billigare med 94 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 659 rubel. Analog billigare med 73 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 676 rubel. Analog billigare med 56 rubel

Sammanfaller enligt indikationer

Pris från 720 rubel. Analog billigare med 12 rubel

Instruktioner för användning till Baziron AU

Registrerings-ID:

Handelsnamn för drogen:

Internationellt icke-proprietärt namn eller gruppnamn:

Doseringsformulär:

ingredienser:

100 g gel innehåller
aktiv ingrediens: bensoylperoxidvatten (i form av vattenfri bensoylperoxid)
Baziron ® AC 2,5% - 2,5 g,
Baziron ® AC 5,0% - 5,0 g,
Baziron ® AC 10,0% - 10,0 g;
hjälpämnen: metakrylsyrasampolymer - 2,0 g, poloxamer 182 - 0,2 g, karbomer 940 - 0,8 g, glycerol - 4,0 g, dinatriumedetat - 0,1 g, docatnatrium - 0,05 g, propylenglykol - 4,0 g kolloidal kiseldioxid - 0,021 g natriumhydroxid - till pH 5,1-5,5, renat vatten - upp till 100 g

beskrivning

Vit homogen gel.

Farmakoterapeutisk grupp:

Acne behandling utslag.

ATX-kod: - D 10 AE 01.

Farmakologiska egenskaper

Benzoylperoxid uppvisar antimikrobiell aktivitet mot Propionibacterium acnes och Staphylococcus epidermidis. Den har en keratolytisk effekt, förbättrar vävnadsyrgasering och undertrycker talgproduktionen i talgkörtlarna.

Farmakokinetik Benzoylperoxidpenetration genom huden är låg. Huvuddelen av bensoylperoxid omvandlas till bensoesyra, vilken efter absorption träder in i den systemiska cirkulationen och utsöndras snabbt av njurarna.
Det finns ingen kumulation i vävnaderna. Kutan applicering av Baziron ® AC i terapeutiska doser leder inte till biverkningar av systemisk verkan.

Indikationer för användning:

Kontra

Graviditet och amning

graviditet
Klinisk erfarenhet av extern användning av bensoylperoxid under graviditeten är frånvarande eller begränsad. Data om dess effekter på reproduktiv funktion, fertilitet eller peri- och postnatal utveckling samt egenskaperna hos läkemedlets teratogenicitet och embryotoxicitet vid användning i djur är också frånvarande. Med storskalig klinisk användning för behandling av akne i masskoncentrationer upp till 10% i flera årtionden orsakade bensoylperoxid ingen effekt på dessa indikatorer i människokroppen. Benzoylperoxid bör endast användas till gravida kvinnor om det finns tydliga indikationer efter samråd med en läkare.

Amningstiden
Det är inte känt om bensoylperoxid eller dess metaboliter utsöndras i human bröstmjölk. Risken för nyfödda / spädbarn kan inte uteslutas. För att undvika att barnet kommer i kontakt med läkemedlet under amningstiden bör appliceringen av Baziron ® AC-gel undvikas på bröstområdet.

Recensioner av Baziron AU

Som jag försökte Baziron AU

  • Recensioner av Baziron AU
  • Recensioner av Xenical
  • Vad är den bästa aknebehandlingen?

100% effekt

Från 13 års ålder har jag lidit med problematisk hud. Nu är jag 21 och för bara ett halvt år sedan hittade jag det här fantastiska verktyget. Innan Baziron ess, jag försökte mycket pengar från akne, i olika priskategorier, men ingenting hjälpte. Efter en månad med att använda Baziron ess såg jag förbättringar, och efter ytterligare 2 månader började jag glädja mig vid min reflektion. Tack så mycket till tillverkarna!

En annan värdelös medicin

Återigen ledde till reklam - köpt akne grädde Baziron AU. Återigen, bara pumpar ut pengar. Jag försökte applicera den 10 gånger - allt till ingen nytta. Tja, kanske en liten rödhet sänker sig. Och akne och nu där. Nej, det passar inte heller min hudtyp, jag köpte det själv, utan att ha råd med en läkare. I allmänhet tyckte jag inte om.

Acronaz Acrona Cream

Valet i apoteket var bra, jag, uppriktigt sagt, valde bara en dyrare åtgärd för akne - basiron ac. Som praktiken visar det sig att det inte går billigt bra. Som ett resultat - ganska glad, hjälper grädden mig. Jag använder efter behov, mestadels för natten. På morgonen sänks pollen, och den kan maskeras till omärklighet.

Hela sanningen om Baziron ess

Baziron som - helt värdelös drog. Han rådde av sin hudläkare. För den typen av pengar förväntade jag mig ett mirakel, och enligt recensioner blev han berömd. Men tydligen inte alla är lämpliga. Används i sex månader, men det finns inget resultat! Huden har inte förändrats, alla problem kvarstår. Även på vissa ställen blev det sämre. Mycket besviken. Kanske fick jag en falsk, men jag riskerar inte längre.

Baziron

Baziron är ett av de bästa anti-akne läkemedlen för mig. Det försvårade utslaget led i 5 år, och för första gången hjälpte jag mig, jag använde den i en månad, nästan alla synliga utslag stängdes, små spår kvar, men de var också i läkningstiden. Gelén var tunn ett lager på hela ansiktet, på kvällen före sänggåendet. Huden brann lite, men det är normalt, då gick allting bort, men tro det är värt det. Och vänner, det är bäst att tvätta med kokt vatten. Det är också viktigt! Min kära, efter 1 månad glömmer du om akne om du använder barisonen. Lycka till !!

Feedback om aceton

Problemet med akne och akne har stått framför mig från en tidig ålder. Jag har nog redan försökt alla förberedelser. Nyligen köpt och baziron ac. Hittills använder jag det bara. I jämförelse med liknande medel är dess effekt uppenbar - det kommer att ta bort rodnad, minska storleken på akne. Jag brukar applicera det på natten, för i en lätt smink finns det områden som det appliceras på, och jag gillar inte att applicera ett tjockt lager smink. Det fungerar bra på natten, och huden andas.

Baziron Ass Review

Jag fick denna grädde ungefär en månad sedan. Jag hörde först om honom i reklam. När jag kom till apoteket ville jag köpa en annan, men jag såg Baziron ess, kom ihåg annonsen och bestämde mig för att försöka. Krämen nipper inte, resultatet är synligt nästa dag. Det enda negativa är att färgen på grädden är vit och det är märkbart om du inte maskerar huden efter applicering.

Jag heter Mark Jag har länge lider av akne

Men när jag hittade basiron A i apoteket, bestämde jag mig omedelbart för att prova det, eftersom det var ett nytt läkemedel. Efter 2 veckors behandling började röttningen förbättras, färgen blev mindre förbättrad! En månad senare träffade jag en av mina bekanta, han blev slagen av min hud i ansiktet och efter 3 månader glömde jag Acne.

Baziron AS

Baziron AU är ett mycket effektivt antimikrobiellt medel. Började ansöka på rekommendation av en kosmetolog. Den passar nästan alla hudtyper och är inte beroendeframkallande, vilket är extremt viktigt för mig att vara allergisk. Resultaten av ansökan blev märkbara efter den första veckan, vilket är positivt överraskande. Antalet akne minskade, huden blev mindre fet. Avlägsnar omedelbart rodnad från den första dagen! Ett stort plus av Baziron absorberas snabbt, dvs det känns nästan inte på huden och upplever inte obehag. Ansiktet var helt rent efter sex månaders användning.

Åtgärd för akne Baziron AS - recensioner

Sommarperioden för min hud är inte den mest gynnsamma, för det minsta dammet blandas med svett och nu, en ny pimple. I ung ålder stördes jag av utslag, men det fanns inga speciella problem. Men nu, när jag var långt borta från början av tjugo, var jag så sprinklad på, som jag inte hade sprinklats på sexton år gammal. För att ta itu med mitt problem vände jag mig till specialister, trodde jag, kanske problemet med hormoner eller vitaminok inte räcker, men efter att ha passerat alla tester fick jag veta att det inte fanns några synliga brott. Och en annan resa till kosmetologen ledde mig till det faktum att jag började använda gel Baziron AS.

I princip är verktyget inte dåligt, efter applicering finns det inget obehag och läser recensioner från andra användare hittade jag ingen negativ information. Baziron AU bör appliceras på ren hud, helst på kvällen, samtidigt som du försöker skölja av produkten minst en timme senare, eftersom det kan orsaka kemisk brännskada eller allergi. Så som en negativ recension kan jag bara lägga sådana biverkningar. Men i allmänhet är botemedlet inte dåligt, eftersom efter den första appliceringen av inflammation försvinner de märkbart.

Samtidigt vill jag lämna min recension av Baziron AU neutral, eftersom jag nyligen upptäckte att man är bra, en annan kan vara dålig. Vid mitt arbete finns det inte sådant att tjejer kan diskutera några problem med varandra, det är bara riktigt inte tillräckligt med tid, men jag råkade komma in i en kollega som kom till jobbet med ett fruktansvärt rött ansikte. Och för det, med henne märkte jag inte utslag eller andra negativa punkter. Det visade sig att flickan, efter att ha slappnat av på stranden, märkte flera akne i ansiktet och bestämde sig för att förhindra Baziron AU med hela ansiktet för förebyggande, varefter hon lugnt somnade. Men ett sådant verktyg kan inte kvarstå på känslig hud under lång tid, så hela flickans ansikte blev täckt av fruktansvärt röd akne, vilket kliar och förstör externa data ganska starkt.

Efter en sådan berättelse bestämde jag mig för att hitta en lösning för att hjälpa tjejerna. Men av alla recensioner kunde jag inte blinda en annan bild, som det faktum att hon nu inte kan utan hjälp av en specialist och tid. Så, Baziron AU, det här är en bra gel, men något problem måste hanteras noggrant, så du bör inte använda verktyget under en längre tid, särskilt på platser där det inte finns utslag, annars kan du få om sådana obehagliga följder.

Baziron - i recensioner om kosmetika

Märke: ytterligare 302 varumärken i listan.

"Basiron" recensioner på alla märken av kosmetika

Hittade 38 recensioner

Jag beställde denna nyhet i Avon och ångrade inte det. Min hud blev torr efter behandling med Baziron, och bara fuktkräm var inte tillräckligt för mig. Tillverkaren lovar att återställa, återfuktas och förbättra hudfärgen.

Här är en burk

En volym på 100 ml är ganska mycket.

Och det här är det interna innehållet

Som du kan se är den inte vit, men en skugga av "bakad mjölk". Konsistensen är tjock men absorberas mycket snabbt, lämnar inte en fet film på ansiktet och en oljig glans. Lukt - bortom beröm! Cremen fuktar helt perfekt, återställer lipidbalansen i huden, eliminerar torrhet. Och, mest otroligt för mig, förbättrar hudfärgen! För Creams av Avon, och även för ett sådant pris (från 60 till 90 rubel) är det allmänt otroligt! För mig visade sig denna kräm vara perfekt, och jag kommer definitivt inte att ändra den till en annan. Jag uppriktigt rekommenderar alla till denna produkt. Kompositionen innehåller sådana naturliga ämnen som: basilja av periläteolja, macadamia-nötolja, kakaosmör, kulturell druvaolja, karamell, avokadoolja, honung, olivolja.

Testningstidens varaktighet: 2 veckor. Han förtjänar en rating av 5!

Här läser jag åsikter. Och jag bestämde mig för att dela med mig själv. Min akne började tillbaka i skolan. Jag försökte många verktyg. Resultatet är noll. Jag är 25 år gammal nu. Acne och klättrade, men inte ungdomliga pustler, och små vita komedoner av sluten natur. Hon gjorde ingenting och gnidade isbitar med aloem och kamille och gick för cauterization med flytande kväve. Min mamma på medicinska området, alla typer av olika farmaceutiska salvor och kräm medförde. Allt är slöseri med tid. Baziron AU är en helt annan historia helt och hållet. Betydar fruktansvärt torr hud. Innan du gör smink, först otkovyvala alla dessa marker, lägg sedan smink. Hudspänning och rodnad. När jag först började använda ett par dagar, tycktes mitt tillstånd förbättra, då började tennet! uppriktigt rekommendera inte. Jag bestämde mig för att inte slösa bort min tid, pengar och viktigast nerver och beställde PROAKTIVT. Jag vill på förhand säga att det här inte är en reklamrörelse och jag är bara en vanlig konsument. Första beställningen på den officiella hemsidan. Dyrare än på någon ebeyah, men 100% är inte falsk. Vid leverans kan kuriren presentera ett certifikat. Positivt överraskad av 6 fonder som gåva, förutom de tre viktigaste. Alla tillsammans med leveranskorgen gav 3394 rubel. Det är inte dyrt! I apoteket för hur mycket mer ge mer! Jag kan inte säga att min hud har blivit perfekt, men gradvis kommer jag närmare detta. Effekten är väldigt positiv! Kosmetika är trevligt att använda, irritera inte och torka inte. Det enda jag tror är att spåren inte hjälper. Det är nödvändigt att göra en peeling på kosmetiker. Innan masken appliceras rekommenderar jag att alla ånger ansiktet. Häll kokande vatten i en skål, tillsätt kamille eller en droppe rosmarinolja eller ylang-ylang för att täcka med en handduk och ånga i 5-10 minuter. Mycket effektiv. Dölj prichi ska inte vara massor av smink, det räcker att applicera en fuktgivande kräm med tonal effekt, som en explosiv garnering. Kvällsmålkräm! Och inte uppmärksamma vem som antingen recensioner, folk antingen beställa en falsk eller inte använda den korrekt! Tja, eller problem i burken med levern. Behålla en hälsosam livsstil, äta rätt, träna, mindre stress och förstås använda kosmetika av hög kvalitet).

Kommentarer Granskning användbart? Ja 24 · Nej 1

Skölj inte kosmetiken Proactiv. Hon hjälper verkligen! Bara vi måste komma ihåg att det inte finns något mirakel, kampen mot akne är arbete. Du kan inte ta hand om då och då, det måste finnas ett system! Dessutom är det verkligen grunden för kosmetika - bensoylperoxid, och sanningen i apoteket (som någon skrev) kan köpas billigare - basiron AC, bara det här läkemedlet har en stark avskalning (det är från basiron). För att bekämpa akne behöver du förstå kärnan i detta problem och själva algoritmen för att lösa det. Rengöring - avlägsnande av inflammation - exfoliering av döda partiklar - hudförnyelse. Också, av en eller annan anledning glömmer tjejer och unga att du, förutom användningen av medicinsk kosmetika Proactiv, behöver fuktar huden. Här hjälper också fuktgivare och mormors masker (riven frisk gurka, örter). Glöm inte heller den skyddande krämen med en SPF-faktor, missfallet att solen är en vän till huden. Allt detta ska användas tillsammans. Min dotter är 17 år gammal! Det är den här lösningsalgoritmen som hjälper henne att hantera detta problem! Var inte lat! För dig själv, älskade (älskad), måste du allokera lite tid! Endast på detta sätt fungerar allt! Lycka till alla.

om Proactiv kosmetika 15 april 2013

Jag använder ungefär en månad. Först var det mycket torrhet och skalning av huden, men sedan återvände allting till normala inom 2 veckor. För närvarande finns det en pimple och sedan en liten.

Nackdelar: - obekväma flaskor

- Smacker av kemi, men jag kommer inte ge obehaglig lukt.

- första gången torkar det starkt, orsakar skalning. (från Bazirona AU 5% torkat på samma sätt, slutsatsen: det här är en normal reaktion på huvudkomponenten, så jag blev inte förvånad och fortsatte att använda)

- användarvänlighet

- Det är bekvämt att beställa via Internet, utan att springa på jakt efter shopping

Kommentarer Granskning användbart? Ja 3 · Nej 1

tjejer, huvudämnet som ingår i denna kosmetika är bensoylperoxid (BP). Detta ämne ingår i det billigare preparatet Baziron AU. men jag vill också varna alla att BP kan orsaka allvarliga allergier, kontaktdermatit. Jag applicerade det lokalt på mitt ansikte en gång på natten, på morgonen var det allt kliande och på en dag blev huden röd och lila, på grund av kliarna kunde jag inte sova på natten. räddade genom injektion av suprastin, hjälpte andra antihistaminer i piller inte. även efter att röken hade sjunkit och klåda hade gått, i ytterligare 3 veckor var huden torr, spänd och fläckig. Därför rekommenderar jag alla att använda sådana produkter som innehåller bensoylperoxid med försiktighet. Applicera först produkten på handen och bara nästa dag i ansiktet för att undvika en sådan hemsk reaktion

Kommentarer Granskning användbart? Ja 9 · Nej 1

Jag har aldrig upplevt några speciella problem med ansiktets hud, det är normalt, mina porer är inte synliga, det finns ingen irritation heller, även om jag är allergisk och har lider av allergier i huden i mitt ansikte, vilket jag lyckats klara av. Jag har en medicinsk utbildning, arbetat som kosmetolog. Fyra månader efter att ha födt, började en övergångs ålder i mitt ansikte, som inte slutade i fyra år. Jag hade inga hormonella misslyckanden, jag lider inte av kroniska sjukdomar, förutom allergier. Jag vill inte ta hormonpreparat och använda aktuella antibiotika, eftersom dessa läkemedel är ett av de mest potenta läkemedlen och har många biverkningar och kontraindikationer (till exempel är hormonella orala preventivmedel kontraindicerade hos kvinnor som röker etc. etc..), många läser förmodligen inte instruktionerna. Jag försökte behandla huden i fyra år på olika sätt (med undantag för hormoner och antibiotika), men det fanns ingen radikala förbättringar, och över tiden började även akne märken passera med svårigheter. Min syster uppmanade mig att köpa Proactiv, jag motsatte mig länge, jag var bara trött på att hitta rätt produkt och olika vårdprodukter på marknaden ("du kommer inte försöka allt" - tänkte jag). Men hennes syster insisterade (hon förresten, också en läkare) och sa att hennes son redan hade gjort betydande förbättringar (efter 2 veckors användning) och hennes pigmentering försvann. Jag studerade Proactivs sammansättning, läs allt jag kunde hitta om bensoylperoxid och bestämde mig för att detta ämne är relativt ofarligt, till skillnad från andra alternativa medel och köpt. Allt gick bort för mig, peeling var den första månaden, men inte signifikant, förbättring kom en vecka efter starten av användningen, även slutna komedoner (interna) passerade. Nu använder jag också Proactiv, men inte hela tiden, jag är rädd för att återvända till akne. Det är möjligt att inte allt kan hjälpa, eftersom akne är en polymorf och multifaktoriell sjukdom, och de metoder som befolkningen kämpar för gör mig skräckslagen (hur har de fortfarande hud på ansikten?), Allt annat Det kan redan vara värdelöst, och vissa använder inte ens dåliga medel och har ingen allmän förståelse för vård och medicin i allmänhet, absolut medicinsk analfabetism. Varje fall av akne bör övervägas individuellt, och Proactuv bör försökas, det är mycket mer ofarligt än de metoder som föreslås i ovanstående kommentarer. Baziron AU 5% är inte heller dåligt, men inte 5% koncentration är lämplig för varje person - för aggressiv. Och jag misstänker också att i Proactiv-hjälpämnen väljs väl, i motsats till Baziron. Jag gav inte högsta betyg eftersom det är nödvändigt att utesluta eventuella långsiktiga konsekvenser, efter ett halvår från början av användningen (inte permanent) finns inga negativa resultat.

Kommentarer Granskning användbart? Ja 8 · Nej 2

Acne led mycket, mycket länge från 16 år. Vad jag bara inte försökte. Och till och med retinol salva i månader och dyra differential och basiron och antibiotika smurt och till och med drack.. bestolku! För 4 års krig med akne kom resultaten till vänster. Och min hud var torr och uttorkad från sådant konstverk, blev skrynkligt, irriterat och med akne. Och hur mycket pengar jag spenderade på alla mediciner kan inte räknas..

Och ur desperation tog han Diacneal (nu Triacneal) från apoteket från Aven och på apoteket på apotekets råd. Jag var väldigt skeptisk. Men jag kände mig omedelbart att huden var bättre, naturligtvis gick inte akne bort och torkade inte omedelbart, men huden blev mjukare och mer fet på morgonen efter appliceringen.

Efter 2 veckors kvällsapplikation hade jag mindre akne. Jag var glad!

Ett år senare (ett rör var tillräckligt för mig så mycket!) För daglig användning för natten blev jag helt av med akne! Jag hade komedoner och alla stötar i min hud var borta. Och min från denna kräm, även huden har blivit mer elastisk.

Nu är Triacneal alltid i min första hjälpen kit. Ibland springar en finn av, för jag svänger och äter mycket protein, jag använder den lokalt. Allt går fort. Mycket bra märke. Jag tror snart att jag ska ta något fuktgivande för dagen men jag vet inte vad jag ska ta..

om kosmetika proaktiv 24 januari 2013

Små tjejer Det finns inget bättre än Gel-DALATSIN 1%, som säljs på apotek. Du kommer att se resultatet i en vecka. Huden skadar inte, jag hade inga biverkningar från den. Försökte honom en massa verktyg och Baziron inklusive. Det är bara en sorts mardröm, på något sätt kom verktyget på kläderna, så allting åt det. föreställ dig vad som händer med vårt ansikte.

Försök inte pozhplete. Förresten är det billigare än samma Baziron, och så mycket mer än Proactive.

De proaktiva arbetena! prova det! Jag använder den bara 5 dagar, det finns en effekt, jag gillar redan färgen på mitt ansikte! Jag tror att ett halvår av dess användning och jag kommer för alltid att glömma tillståndet av mitt ansiktehud i det förflutna. Jag råder det är väldigt mjukt. Torkar inte huden, till exempel alternativ Baziron. jag gillar det)

Kommentarer Granskning användbart? Ja 5 · Nej 2

om kosmetika Propeller 18 november 2012

Hej! Jag är 21 år och från 13 år har jag använt mycket pengar från lera och slutat med baziron, jag använde propellern vid 13 år, då såg det bara ut i våra butiker som jag hade en skrubba, för en eller annan anledning det gör det inte, men det hjälpte mig bra, Nu bestämde jag mig för att försöka igen, jag köpte gelén, ordentlig tvättning, ooooochen tyckte om, även de svarta fläckarna blev mindre och de smärtsamma utbrotten gick. Nu har Ia en skrubb 3 i 1, jag gillar inte det, för att utbrottet från det har blivit mer!

vicker
Nizhny Novgorod gäst

om kosmetika 911 16 september 2012

"Ugrisept" är ett utmärkt botemedel mot priset, tar bort rodnad, lämnar inte en film, lugnar huden, nivåer den, en utmärkt gel, huvuddelen är inte lika aggressiv som Zenerit, Baziron, etc.

Baziron kundrecensioner

Din feedback om användningen av läkemedlet Baziron AS för akne är intressant. Effekt, biverkningar,...

12/26/2009 21:39, Liska
Jag har använt Baziron i 3 veckor, antalet akne har inte minskat (huden torkar och peels av mycket (jag vet inte vad jag ska göra, ingenting hjälper..

08/07/2010 19:35, Sasha
På min egen erfarenhet av behandling av BASIRON vill jag säga att med den första applikationen hjälpte jag lite, och med efterföljande behandlingar torkade jag bara hela huden, peeling verkade och akne verkade mer än försvunnit.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mitt råd till dig är hur man ska bli av med akne snabbt, jag har använt den här metoden under mycket lång tid, tvätta ansiktet med tvål så att det blir torrt och applicera sedan akne mot lincomycin (på ett apotek kostar det 15 rubel). Och om akne förekommer varje sommar på pannan, är det värt varje morgon och på kvällen att smita pannan med en oupplösning, det här är en substans av naturligt ursprung. Osammanhängande kan köpas via Internet eller i butikerna i livet, akne gillar inte äppelcidervinäger, så du kan smita din akne med ett surt äpple.

09/03/2013 07:05, våren
Ju mer du torkar din hud, med tvål, till exempel, desto mer försöker man eliminera det och då blir denna talg mer och var finns akne där (

09/28/2011 13:13, Inna
Jag har samma chans. Jag använder basiron, men det torkar huden och akne precis som du bara ser ut. Om du hittar en väg att dela med dig snälla.

02/16/2013 10:50, Liza
Baziron måste appliceras peka på akne och inte på hela ansiktet)

04/06/2013 11:34, Mari
Jag har generellt en allergi från honom. Initialt brände ansiktet fruktansvärt, då kom ut små vattna akne som kliar. Jag gav honom stora förhoppningar (((((

05/17/2013 19:10, Tifa
Mari du bränner bara från det här verktyget, du måste applicera toches och i en lägre dosering, eller applicera barnkräm ett par timmar efter appliceringen

07/27/2013 18:36, Vladimir
Jag vill berätta en intressant historia. Faktiskt plågad akne och valet föll på "basiron ac", det första röret hjälpte verkligen, och effekten var märkbar efter en vecka, det fanns inga problem, efter en månad köpte jag ytterligare 1 rör och sedan började det, under 2 dagar för användning (samma lager) var huden täckt en massa fläckar och det är fortfarande inte klart vad och allt detta på ansiktet. Jag bestämde mig för att självmedicinera eftersom jag inte kunde komma ut ur detta hemma, drack tavegil, men tyvärr, en vecka senare hände ingenting. Jag bestämde mig för att gå till en betald klinik eftersom det var 5 minuter från huset, och vad du tror sa doktorn att han hade kommit i tid, eftersom ögonens svullnad hade börjat, han var ordinerad med mycket saker. nämligen; 4 droppar 500 ml vätska, 7 intramuskulära injektioner dagligen, droppar varannan dag. Doma dricker 2 typer av piller och smälter med en viss salva, killar tror, ​​det är bättre än ett par finnar än hela ansiktet ändå, nu är allt borta, men du måste fortfarande gå till 2 puffar och 1 dropper, basiron är en kemikalie och allergisk mot dess egenskaper i 70 procent, tror inte att du kommer att bära. Jag hoppas att någon kommer att rädda detta ansikte.

08/08/2013 15:07, Anastasia
Känner du ett sådant ord som falskt? Du var inte förvånad över att du inte hade något från det första röret. och från det andra, det är vad. sååå lätt att du kan springa in i en falsk som är allt.

08/21/2013 10:47 Maria
Jag bestämde mig också för att köpa "Miracle-preparation" Baziron AU, i början av användningen var effekten märkbar, huden blev jämn, finnarna försvann nästan, men vid slutet av användningen blev ansiktet så akne att det var omöjligt att hitta en levande plats, det var pinsamt att gå ut och ingen Baziron hjälpte inte, behandlingen var över, jag vet inte vad jag ska göra nu, det brukade vara en eller två finnar, och efter Baziron var det alls en mardröm, skräck.. ord kunde inte beskriva

11/29/2013 07:37, Tatiana
Jag stöder din åsikt. Baziron AS tyst skräck, används 2 gånger i veckan redan tyst skräck på hans ansikte. Använd inte.

12/20/2013 2:52 pm, Tanyuha
Verkligen !! Det klättrade forumet för detta. Jag har också ögonsvullnad !! endast föreskrivna piller för allergi. bränn på ansiktet Jag är redan efter läkemedlets första dag. två dagar går jag med ödem, sover lite !! Tror du att du måste vidta åtgärder? själv kommer inte att fungera.

05/13/2014 10:39, Elena
Jag håller med om. Jag smiter i en vecka, jag ser att jag är helt täckt av ett utsläpp av växthusgaser. som urtikaria, kliar inte, men röd scanty pimple talar mer om allergi :( ledsen

05/03/2014 15:44, Lana
Acne (akne) orsakar Streptococcus (bakterie), den kan förstöras med ett antibiotikum som det är känsligt för, exempelvis erytromycin eller penicillin antibiotika. Det är nödvändigt att behandla komplexet, förutom användningen av antibiotika, är det nödvändigt att behandla huden, minska sebaceous körtlar, utan att torka huden. Du kan använda peroxid eller hydroponic för att cauterize akne. Preventivmedel och hormonella läkemedel också hjälpa. Acne uppträder på grund av ökningen av testosteron i kroppen medan östrogen minskar på grund av detta, aktivering av talg och svettkörtlar sker, vår uppgift är att normalisera mängden av dessa hormoner. En ytterligare mängd kvinnliga hormoner är närvarande i preventivmedel.

08/11/2011 13:14, Prêt-à-Porter
Försök att gå på en diet: utesluta fet, stekt, salt, skära ner söt. drick Lactrofilter eller Duffalac och använd vit kosmetisk lera varje kväll (första veckan), då 2 gånger i veckan, blandade jag bara lera i kolsyrade mineralvatten (varmt) och ansikte i 20 minuter. En månad senare blev mitt ansikte renare, huden var mjukare)

04/09/2012 11:33, Selena
Prova antibiotikumetrytromycin. salva av extern applikation, kostar bara 30 rubel, hjälper under en vecka)

03/01/2013 17:51, katen'ka
Jag tvivlar på att ett antibiotikum för en sådan kostnad verkligen hjälper. Acne är den sjukdom som behöver behandlas, tas bort, och de flesta antibiotika undertrycker infektionen och "klämmer" den vidare och djupare. På ytan försvinner akne, och på inre nivå blir det sämre. Men det är allt detsamma så kom ut. Det är bättre att behandlas med naturliga medel, gör masker SAMI, från improviserade medel.

08/08/2013 15:11, Anastasia
Tjej)) här till exempel kostar antibiotikum Ammoksitsilin mindre än 50 rubel.. ja, det var åtminstone värt förut. men det hjälper mycket av ett antal sjukdomar. så döm inte efter pris någonsin. kom ihåg om dyrare betyder inte bättre!

07/11/2012 01:08, Olenka
Används Bazironom, hjälpte inte något.. bara torkade huden starkt, och akne dök upp igen. Små tjejer, jag råder dig efter att ha tvättat på natten, först torka ansiktet med en bomullsplatta med Calendula Tincture, sedan med lotion (Sammansättningen innehåller: salicylsyra, kamfer spiritus, Farmaceutisk svavel, kloramfenikol tabletter. Du blandar allt, du får lotion. Du kan köpa dessa läkemedel på apoteket. Inte dyrt.) För en vecka sedan började jag göra denna procedur, resultatet är redan synligt. Jag råder dig att försöka!

11/08/2012 2:14, Ekaterina
Tjej, och i vilka proportioner blandar priparaty för lotion?

11/08/2012 18:58, Alina
ca 1: 1

06/10/2013 14:28, Devchulya
Med denna lotion är hemmet försiktigare. kan bli bränd. det behöver tillämpas exakt.

10/31/2012 20:23, Elena
Jag är också väldigt fläckig, och på pannan till och med "brännaren uppträdde" skönhetsgruppen sa det. i början passerade acne snabbt.. nu slutade det med att använda det.. huden var för inflammerad. Jag använder fortfarande fuktkräm

08.11.2012 18:56, Alina
Och du spädar det med vatten, applicerar sedan det, huden från det här kommer inte längre att avskalas och gäller bara för natten

03/22/2013 14:39, olya la
då är anledningen inte i huden, men i kroppen, gå till gynekologen och endokrinologen.

03/26/2013 17:59, Marya
Effekten kommer endast att vara efter 3 månaders användning, du behöver mer intern behandling och är säker på att kost (inte en hungerstrejk, men en annan mer fördelaktig diet) mer orange, gröna grönsaker och frukt i kosten, apotek vitaminer är bättre genom en läkare!

09/01/2013 09:45, denis
Tro det! Baziron ska användas tre gånger om dagen, alltid på torr hud. Var inte lat för att använda instruktionerna. På en vecka, som du skriver här, ser du inte resultatet. Tre månader. Gå och gärna gå till kosmetologen. Jag är en stilig ung man, men på vissa ställen är mitt ansikte rent och fullt av hål på grund av att jag kör den. Och det här problemet måste lösas omedelbart, som det visade sig. Säg tack till föräldrar som berättar att detta är en övergångs ålder och allt kommer att passera. Gå till kosmetologen, proceduren varar 2 timmar, men det är värt det. Jag säger inte att Tipo hanteras och stilig. Det finns helt enkelt inget annat sätt. Och jag försöker hantera det.

11/25/2014 21:34, Irinka
Jag använde, sedan början av augusti, innan mitt ansikte var tjockt, det fanns akne, 4 månader har gått, mitt ansikte är slätt, rent, ett par akne förekommer periodiskt före PMS, även om huden torkar, flingar, men jag applicerar också fuktkräm) Och jag rekommenderar att du inte kastar )) Fortsätt i samma veneutryck) Allt framåt))

06/07/2015 12:44, Kate
Var noga med att återfuka huden, köpa en fuktkräm för ansiktet och använd den tillsammans med basironom. Behandlingen är lång, men affektiv, du behöver vara tålamod.

01/12/2010 2:08 PM, Emy
Först hjälpte han, men i slutet av röret torkade han bara huden. Det kan dock bero på att polar natt och vinter börjar.

01/21/2010 08:27, elinabony
Baziron, till skillnad från Zenerit, är inte beroendeframkallande, jag har använt det i nästan ett år, jag försöker ta raster för att inte överdriva min hud, men jag behöver behandlas från insidan (hitta orsaken), jag råder dig att köpa Dorsenval och behandla

03/14/2013 20:27, Lera
Ja, hur är det med zenerit är samma historia, jag använde den i tre år, och jag kan inte göra det utan jag har inte använt det i ett halvt år och huden har blivit ett problem. Här studerar jag recensioner om bazirona, jag vet att det finns också i form av tabletter.

01/29/2010 9:49, Tatyana, 26
Baziron mig nepomog, ögon svullnad och akne på plats

03/02/2010 23:10, Kira
Jag använde en apoteks rekommendation (min egen mamma, som inte vill önska dåliga saker), och "basiron" och "differential" på samma gång. Deras priser är inte små, men jag har inte sett resultatet av en stor. Till dess att huden inte orsakas missbruk verkar allt bättre, mindre fet, mindre rodnad. men efter ett par veckor föll allt på plats, och det fanns inget kvar men peeling. Samma effekt som hudorer. Och kompositionen är enligt min mening likadant. Men jag skulle självklart vilja tillägga att jag visste genom min egen erfarenhet att jag bara behandlade detta problem externt - det hade ingen stark effekt (jag började behandlas från insidan. Alla örter, droger som påverkar magen, tarmarna, ZERO-effekten. ålder. Jag var på en "diet". Varje dag, en liter och en halv liter kefir eller bio-yoghurt. NOLL. Åtminstone i ansiktet - det finns inget resultat... Jag har aldrig haft ett sådant ansikte som mig nu, bara moraliska erfarenheter och moraliska påföljder. Resten - ändras inte ((Jag använder foundation varje dag Men masker och tvätt är vanliga som regel varje dag, och dessutom är en kosmetolog en eller två gånger i 2 månader. Allting är därför individuellt och beror på organismen och ärftligheten ((

03/16/2010 00:16, Alexander
Jag håller med 27, akne började läka från 17 års ålder, mina föräldrar berättade om övergångsåldern, men han vaknade inte i 10 år. Faktiskt upplevde jag bara 17-22 år då jag blev van vid det, men ibland är det obehagligt på sommaren mindre än dem på vintern och mycket vårläkning Många olika metoder för metoder tillbringade ca 1000.e. Samma sak gjorde arvet också sig själv känd far också lidit

07.11.2011 11:21, Mary
Alexander vet inte om du fortfarande har akne.. Men jag kommer att råda. Om dina föräldrar har möjlighet, låt dem skicka dig till Frankrike! I den dyra skönhetssalongen. Jag försäkrar dig att de kommer att bota allt. Här i Ryssland hjälper de dig inte. Endast utomlands.. =)) Lycka till.

06/23/2014 16:48, Eric
Han bodde i Frankrike i 5 år, deltog i mer än en kosmetolog och dermatolog, men det hjälpte inte), så Frankrike är din hatt!

12/07/2011 1:54 PM, Alice
Trodde du inte att du kunde ha ett blodproblem? Jag hade en vän också ärftlig, något med blod, men hon blev renad med blod i flera sessioner, och det hjälpte henne, nu är hennes ansikte helt rent

05/13/2012 01:16, Victoria
Tja, hur med ansiktet var allt bra?

04/15/2013 18:15, Stas
Jag håller helt med den här kommentaren som jag inte har försökt i 5 år, jag har försökt att behandla resultaten inifrån och utifrån.

08/08/2013 15:17, Anastasia
Tjej. Och du trodde inte att ha problemhår.. på vilket akne inte ska användas tonalnik. han klumpar bara på porerna och håller huden oljig. Jag vet själv. upphörde att använda när länge sedan sminken så stark. det vill säga grunden och tonalismen, mindre akne har blivit

03/26/2010 22:48, Andrei
Vill bara säga, Baziron är ett av de mest effektiva sätten för mig med sina egna fördelar och nackdelar (jag kommer inte att beskriva dem, eftersom effektivitet kommer först). MEN. något botemedel mot akne börjar bli verkligt effektivt endast i ett komplex, d.v.s. Dessa är kost, sport, avvisning av alla dåliga vanor, hygien, tar vitaminer av grupperna A, B, immunförsvar, etc. Jag försökte många saker, jag kallar de som verkligen hjälpte mig: Zenerit, Baziron, Skinoren (inte mycket bekvämt, huden är mycket kliande), Differin (bara för natten står det i instruktionerna). Zenerit påverkar mest ytliga inflammationer och, som det inte verkar, botar det, dess erytromycin-zinkkomplex dödar bara orsaken till inflammationerna och förhindrar att de återkommer. Jag påminner dig om att Zinerit är ganska effektivt, men det botar Skinoren, ett komplex från Baziron och Differin 1 gång om dagen, Differin för natten. Sann resultat kommer att vara synliga efter 2-3 veckors ansökan, efter 3 (maximala) månader med att tillämpa alla ovanstående kommer du att bli positivt överraskad. Om du börjar behandla, var inte orolig, i början kan det vara en försämring av den övergripande bilden av inflammation, det här är inte länge. Men. det finns sjukdomar i mag-tarmkanalen, urogenitalt system, hormonella förändringar som framkallar akne, det är nödvändigt att ta hänsyn till och vidta åtgärder mot deras uteslutning. Lycka till alla, jag hoppas att min erfarenhet kommer att hjälpa någon! Lycka till!

04/18/2010 22:24, Hope
Användad Bazironom månadseffekt är bra, mindre akne och allra viktigaste pormaskar som är svåra att dra tillbaka. Det var inte möjligt att använda längre eftersom allergi började, ansiktet, ögonen svullnade, rodnad varade en dag. efter att ha stoppat akne är tillbaka. Jag använder en punkt, ibland är effekten

06/19/2011 23:38, lyaisan
Hej, för första gången på din webbplats, jag lider också fruktansvärt av akne, jag lider, jag kryper med grönt ljus i 3 år 4 gånger effekten är redan noll, jag började använda hemterapi, jag gnuggar mitt ansikte med 70% alkohol, då är en mask med honung och salt proportionell mot 20 minuter, då gnuggar jag mitt ansikte med is från en avkänning med en sträng och så varje dag är effekten där, men viktigast av allt kan de (akne) inte krossas och repas, vilket var mycket svårt för mig. all framgång

08/07/2011 19:21, Andrei
Hej alla! Tala om det snälla, kan någon veta... Jag har små fläckar (9 små finnar) på huden på baksidan av underarmen och skinkorna. de sa att huden är så vad jag tvivlar mycket på. och hur man hanterar det.

10.29.2011 00:54, Kosmetolog Jamila
Hej, Andrew. Försök att förbereda en sådan lotion: 200 ml alkohol, 4 tabletter av aspirin, 4 tabletter av klampamfenikol, 4 tabletter streptotsida. 1. Efter badning, skumma problemområden med baby- eller hushållssaft, häll fint salt på en tvålflaska och skrubba det noga. 2. Torka med lotion och sedan både pulveriserat babypulver. Den första veckan av salt varannan dag, den andra efter tre dagar, den tredje gången en vecka. Tre veckor torka med lotion och pulver med pulver varje dag. Vid denna tid bör problemet försvinna, men för förebyggande kan du torka det 1-2 gånger i veckan med lotion. Metoden kontrolleras, den fungerar ! Lycka till!

05.12.2012 14:10, Anastasia
Hej! Och vilken alkohol kan jag ta? Kan jag få vodka?

04/20/2015 21:32, Leila
Prova en talker på resorcin, den är beredd på apotek, det kommer definitivt att hjälpa

08/02/2012 06:42, Olka
Skriv din åsikt här tack

11/04/2012 20:30, Kisa
Baziron hjälpte, men bara efter 3 månaders användning. efter 3 dagar hjälper inte bara, som de skriver här - det här är nonsens.

Åtgärd för akne Baziron AS - recensioner

Negativa recensioner

Detta var min största besvikelse!

Efter 2 veckor märkte jag förbättringar, och akne började dämpas. Bokstavligen om en månad rensade mitt ansikte nästan helt. Jag kunde inte få nog av det. Hon återkallade hela tiden sin misstro mot detta läkemedel och hämtade sig själv.

Och så, när jag var redo att sluta använda bazirona (2 månader hade redan gått sedan receptionen började), var mitt ansikte sprinklat igen! Och det var ännu värre än första gången. Nu var mitt panna täckt av små finnar (mer som utslag eller allergi), mina kindben täcktes igen med stora, smärtsamma röda finnar, men nu hade jag även små finnar på kinderna (samma som på pannan). dvs De drabbade områdena har ökat och hudförhållandena har försämrats. När jag gick till doktorn med detta problem kunde hon inte säga något begripligt, förutom att "botemedlet passade inte". Men problemet är att det inte är något som inte passade, det har gett den omvända effekten. Och jag använde inte den i 3 månader (endast 2,5 månader).

SUMMARISERA RESULTATEN AV BEREDNINGEN:

Någon som bemästrade allt som jag skrev ovan förstod redan att det inte fanns några fördelar för mig.

Belysning kortfattat minus från användningen av Baziron AU.

  • torkar huden hårt, inte varje fuktkräm kan hjälpa till att återställa huden;
  • mycket skadlig känslig hud;
  • orsakar fläckning, kan orsaka hudbrännskador om den används felaktigt
  • behandlar inte akne, krämplar huden (i mitt fall).

Min åsikt är rent subjektiv. Läkemedlet hjälpte mig inte alls, bara förvärrade situationen. Jag är väldigt glad om det finns de som är nöjda med sin handling och blev av med akne. Men jag är besviken över detta läkemedel och kommer inte att råda honom att köpa.

Nackdelar: farligt för känslig hud.

De positiva effekterna av ansökan:

  • Mindre slutna komedoner. "Bumparna" med frekvent användning blev mindre, små försvann, det påverkade inte cyster på något sätt.
  • Förebyggande av akne. Det finns färre av dem än tidigare med baziron, men resultatet är inte kolossalt.
  • Matt hud.

På detta proffs slutade.

  • Torrhet. Det här är bäst när du tar en paus i tiden.
  • Burns. Särskilt inte fotograferad, för vid sådana tillfällen var jag inte redo för det. Jag var i mental förfall. Verktyget är mycket starkt och kaustiskt, det kan skapa detta.
  • Allergi (?). Det var i själva verket drivkraften för den slutliga avbokningen av medel. Jag har fortfarande svårt att säga om det är allergiskt eller inte, men efter detta var basiron inte och kunde inte ha haft chans.
  • Smärta, smärta och smärta igen. Inte bara gör huden själv ont av brännskador, så finnarna själva blir mycket sjukare med vad det är svårt att säga. Från kontakt med vattenhud som en flamma doused!
  • Oavsett hur cool du är, och du kommer till kanten runt ögonen. Det här är för mig en mystic. Jag trampade mig väldigt långt från ögonlocken, satte inte något på toppen, gledde inte mitt ansikte, dock blev huden flakad och bränd.
  • Från en kvinna till en orm. Nej, han kommer inte att väcka dig ett djur, men du kommer att kasta din hud.))
  • Farväl, favorit saker. Ja, han kan verkligen missfärga tyger, kontrolleras på en örngott.
  • Hej, ålderdom. Från ansökan började att visa rynkor. Jag vill hellre leva med akne än att växa upp före tid. Lyckligtvis, efter att användningen upphörde, gick allt tillbaka till sin plats))

Slutsatser, resultat, rekommendationer.

Jag kommer att bli lite borr, men problemet med finnar måste sökas från insidan. Inget problem du kommer inte att flyga sådana problem, det är bara ett symmetriskt verktyg. Sluta använda och allt, problem kommer tillbaka. Ja, det finns sådana fall när orsaken till akne du inte kan eliminera, eller tillfälligt kan inte, som i mitt fall. Då behövs dessa mycket symptomatiska medel. Men tjejer, för Guds skull, börjar små, med samma lera och salicyler. Låt Baziron vara den mest sista utvägen!

Åh, och jag stör mig med denna bazironom AU! Köpt betalat 600r. Det är även synd att hon köpte och kastade pengar till vinden. Känsla efter ansökan var hemskt! Brännskador, röd, fortfarande brann, och effekten av 0. Jag tänkte att det kanske inte passar mig på grund av strukturen i huden, erbjöd hans syster, hennes hud annorlunda struktur. Så det är densamma, det fanns brännskador, tack och lov, vi är smorda med salva "räddare", tack vare honom, snabbt passerade vi brännskador. Han lämnar inte bara brännskador, han torkar också mycket på huden och går sedan på olika fuktighetsgivare. I allmänhet tror tjejer.

Används Bazironom p1,5 månader, smurt strax före sänggåendet! Det hjälper väl, tyvärr har jag inte läst recensionerna genast! Redan den tredje dagen i tårar! Mitt ansikte är allt rött, svullet, i några små punkter av vatten! Skrämmande till skräck. går det? Hur man behandlar huden från dessa effekter? Snälla berätta för mig!

Var försiktig med basiron. Efter en applikation kände min hud som trä och efter det andra passerade mitt ansikte rött och svullet, blåsigt på huden och all denna "skönhet" gick inte länge. Jag har aldrig haft en sådan sak förut, min hud är inte känslig.

Jag köpte en BASIRON AC i ett apotek.
På dag 3 visade sig en fruktansvärd allergi - ansiktet var allt svullet, rodnad, klåda, brinnande. Innan det fanns det aldrig allergi. Skräck, inte en kräm!
BASIRON AC - ALLERGY ON FACE.

Torkar huden. Blekar kläder och underkläder, tvättar inte. Jag rekommenderar inte. Incur extra kostnader. Det finns tillräckligt och inte nya medel för att torka separat taget utslag eller hudfläckar - inte så dyrt och inte med sådan effekt. Något verktyg väljs individuellt, men det mest effektiva kan övervägas: salicylsyrapunkt eller på området av lesioner; vita / gröna lermaskar; masker med lera från det döda havet och uteslutning av provocerande faktorer - de är alla olika.

Hjälpte inte alls. Jag blev utsmält i 2 veckor, ingen effekt alls. Och det är dyrt. Förmodligen är huden redan van vid alla dessa antibiotika.

Killar, jag stötte också på denna fruktansvärda grädde Baziron. Och först beundrade hon honom. Hur snabbt tar han bort finnar. Till en gång vaknade jag med svullnad under mina ögon. Understod att allergi. Men tanken var inte det på den här kräman. Innan i kväll åt jag saltade svampar. Jag gick till en allergiker, hon planterade mig på en allergivänlig diet, föreskrev antihistaminer (i mitt fall Lomilan, jag somnar av fenystyle) och dricker polysorbenter. Och med det sättet hon sa, ge upp alla kosmetika. Satt på en diet, drick ett piller, allt är bra, var glad. Och på kvällen bestämde jag mig för att smörja mig igen med denna grädde. På morgonen kunde jag inte titta på mig själv. Rött ansikte, klåda, flisade kinder, påsar under ögonen. Jag klättrade för att läsa recensioner om grädden och kom som en chock. Nu går jag i solglasögon. Jag dricker min Lomilan och väntar på att de hängande påsarna under mina ögon försvinna. Och Baziron ser väldigt bra ut i papperskorgen, men inte på mitt ansikte.

Neutrala recensioner

Den första ansökningsperioden: I början verkade akne bli mycket mer, men tvärtom var det bra. Bazirona AC utvisade alla akne efter vilja, de kom ut. Var väldigt sjuk och röd. Denna effekt varade i ca 3-4 veckor. Då började akne bli lite mindre, men de var. Många exploderade, och jag pressade dem försiktigt, efter några dagar passerade de helt. Att använda Baziron AU fortsatte. Några finnar verkade, men jag slutade inte att gå mot mitt mål.

Vad är resultatet efter nästan 4 månaders användning?

Jag måste säga att jag ändrade tillvägagångssättet att bli av med akne.

Nu använder jag nästan aldrig vår gel, jag började använda vår sort, och alla kända Garnier, liksom använda olika aknebehandlingar (skum, kräm).

Vår Baziron AU är nästan över, med tanke på att jag använt den i 3 månader kontinuerligt 2 gånger om dagen.

Jag slutade använda verktyget, och det var inte heller värre eller bättre. Det verkar som om verktyget är beroendeframkallande. Jag rekommenderar inte dermatotropa medel GALDERMA Baziron AU!

Eftersom resultatet för så lång tid är så imponerande.

Pris biter, glad att flödet är mycket ekonomiskt.

Fördelar: snabbt absorberad, kommersiellt tillgänglig, behandlar akne, torkar huden, reducerar fet hud.

Nackdelar: Peeling är möjlig, om ett tjockt lager appliceras, hindrar det inte återuppkomst, missfärger vissa typer av tyg, torkar huden.

Baziron är det andra botemedlet jag försökte använda. Den första var Zener. Enligt min åsikt visade han bra resultat, men allt blev nytt.

Jag är 17 år och har akne i minst 3 år, jag kommer inte ihåg exakt. Min hud är fet. Det är möjligt att akne har krypts på grund av hormoner (jag har lite ökad sköldkörtel), jag har också en obalanserad diet, men det finns inga dåliga vanor.

Den första hudläkaren från hud och apotek (!) Skrev mig salicylalkohol och någon slags mos. Men det hjälpte mig inte. Det verkar ha blivit ännu värre och jag övergav behandlingen. Efter när jag gick in på college gjorde jag en tid med en hudläkare på en studentklinik. Han skrev då mig Zener, och sedan Baziron (5%). Jag använder det fortfarande. Köpt för 700 rubel. Sanningen gjorde en kort paus i veckan, för vilket ett litet antal finnar hoppade ut på mitt ansikte, några av dem var smärtsamma.

I allmänhet kommer jag att ge en liten beskrivning. Baziron är en vit konsistens med en liten specifik lukt. Snabbt absorberad.

Jag använder det på morgonen och på kvällen. Innan du applicerar tvättar jag mitt ansikte med kallt vatten och vanlig tvål. Därefter applicerar jag ett tunt skikt på problemområden när huden torkar ut. Och på de akne som mest orsakar mig besvär, lägger jag lite mer gel.

Bland bristerna: torr hud. Detta kan hända om du lägger för mycket på huden. Personligen har jag också rodnad. Och en sak till. Jag lägger också gel på axlarna, därför har min skjorta blekna ärmar lite.

I princip är ett mycket bra verktyg för att bekämpa akne.

Förra gången en hudläkare tilldelade mig Baziron efter laserpolering, om en pimple hoppade, applicerades den lokalt. Ett sådant fall kom - en ganska djup pimple på kinden hoppade av (och det blev tydligen provocerad av användningen av denna solskyddsmedel). Men Baziron hjälpte mig inte alls, även med långvarig användning, bara huden brann dem. Jag kommer att säga mer, jag tror att det inte är så bra för gelén. Även om detta inte är det mest ineffektiva botemedlet, bröt ännu en populär kräm rekordet för total frånvaro av effekt - Aven Triacneal, liksom helt värdelös gel Kuriozin. Och slutligen är Baziron ganska dyrt - 600-700 rubel.

Slutsats: Baziron finns i min första hjälpen kit, men använder sällan det. Jag använder för mindre inflammatoriska element, som ibland hoppar i nasolabiala triangeln och för mer allvarlig akne använder jag ett mer effektivt medel för den kombinerade kompositionen Effeselgel, som klarar av akne, och även ett mycket effektivt antibiotikum som jag nyligen upptäckt - gel Klenzit-C.

Vilka fördelar noterade jag på Baziron?

  • torkning av finnar, vilket resulterar i att en skorpa bildar sig på dem och de försvinner
  • har antiinflammatorisk effekt
  • minskar hudfett, men min hud är torr, så det finns inget att minska,
  • absorberar comedoner, som ofta är orsaken till subkutan.

För att uppnå önskad effekt, utan att skada huden, bör du inte överdriva det med Baziron. Om akne inte täcker hela ytan, måste du applicera grädden med ett prickat tunt skikt, som jag gjorde - applicerade endast på pannan till de platser där det fanns bjaki.

Används 2 gånger om dagen - på morgonen och på kvällen. Efter användning måste händerna tvättas.

Men fortfarande har situationen förändrats för det bättre och antalet minskade, även om Baziron agerade svagt på den subkutana huden och de passerade under egen kraft. Men små lungor eller pus läkte snabbt. Men ett helt rent ansikte i slutet fungerade tyvärr inte. Senare blev ansiktet renare, men rodnad och post-akne är fortfarande synliga. Bilden nedan visar resultatet med pulver på ansiktet. Spår kan fortfarande ses, och bara tonalnik + pulver tillsammans kan blockera dem, men jag är inte ett fan av "plastering", så jag fortsätter att söka efter mitt idealmedel för post-acne.

Jag noterar de identifierade nackdelarna med grädden:

För ägare av torr hud serverar grädden inte en bra service, eftersom det tillsammans med torkningsbiaket kommer att torka huden, så om du fortfarande använder Baziron, måste du ta hand om att fuktar huden.

om avskalning har uppstått betyder det att mängden applicerad grädde bör minskas, eller ens användningen bör stoppas.

nackdelarna inkluderar det höga priset

oförmåga att använda under graviditet och amning. Jag kommer dock att rekommendera dem till vilka han hjälper, mer än de till vilka han inte passade.

Jag brukade Baziron i 3 veckor. Under de första fem dagarna var det absolut inget resultat, men i slutet av den första veckan hände mirakulös akne att försvinna bokstavligen inom några timmar, men samtidigt uppstod en fruktansvärd peeling, skinnet bokstavligen avskalades och det var helt enkelt omöjligt att applicera smink. Jag satte otillåtet mycket, och till och med innan jag tillämpade problemområdena torkade jag med en alkoholisk (!) Lösning av salicylsyra, så att jag själv skulle skylla på förekomsten av sådan torrhet, täthet och skalning. Men huden blev verkligen mycket renare än jag bestämde mig för att riskera huden fortsatte att använda bazironomen. Huden räddade fruktansvärt i 6 dagar, och all denna fasan började sedan passera, och finnar fortsatte att försvinna, vilket jag var oerhört nöjd med., men det är en liten rodnad (strax efter solbränna) och en liten klåda. De flesta kliande kinderna, men dessa "skabb" är ganska toleranta. Huden ser nästan perfekt ut, bara några spår av akne kvarstår. Jag vet inte vad som händer proc EED, men nu ska jag tillbringa en hel kur Baziron som alla andra medel jag inte särskilt hjälpa till.

Zdravstvyte. Jag har använt Baziron AS under lång tid. Jag hjälpte mig väldigt bra, men nyligen har allergi också gått. Alla tecken som nämns ovan: rodnad, klåda, all hud i ansiktet brinner.

Jag trodde först inte från honom, jag slutade använda det, men igår bestämde jag mig för att försöka igen och idag har jag samma ansiktsreaktion. Nu är salvan i papperskorgen. Basiron AC är bra men om det tas lång tid.

Jag började just använda den (ungefär en vecka). Hon var väldigt rädd, och huden var redan ordentligt torkad. Men han gav mig ett fantastiskt skott av de starkaste rodnadarna på en timme (som jag inte kunde uppnå med en skinor i en månads användning), men då är effekten inte längre så märkbar. Självklart blev det mycket bättre än det var, men jag skrämmer fortfarande folk på gatan. Ja, och torr hud är fruktansvärd. Dehydrerad fett panna - inte en mycket trevlig syn. De återstående delarna av ansiktet är bara dehydrerade.. och näsan, i allmänhet bryr jag mig inte om det. Medan stänkpanthenolspray sprutas.

De säger att i den första veckan passerar majoriteten av en sådan reaktion.

Jag hade akne sedan tonåren och när jag köpte Baziron kände jag redan på 2: a dagen att de började torka. I en vecka var mitt ansikte redan klart (p / s tror vad jag har lidit i så många år med dessa akne om de kunde botas så lätt) Men jag använde det i flera månader och allt var bra, ibland applicerades på enskild sällsynt akne, och igår tillämpade jag det på hela ansiktet för profylakse (jag brukade göra det förut), det var på morgonen att mitt ansikte började klia fruktansvärt, jag vaknade med rött ansikte hela dagen kände som med temperaturen +.Alla ansikte brann och fallet kom fram och frågade varför jag var så rosa.

Min hud sticklade från honom, särskilt under de första dagarna. Tydligen för att han också har keratolytiska egenskaper.

Sedan stannade det (men jag applicerade fortfarande fuktkräm efter bazirona också.

Härdad akne i ungefär en månad, ännu mindre (fyra hela veckor), i princip skulle två vara tillräckligt, men bestämde sig för att slutföra kursen helt.

Positiva recensioner

Fan, killar, vad pratar du om skräckhistorier? Baziron-utmärkt verktyg. Det kan vara allergi bara för intolerans mot komponenterna - men en torsk skorpa istället för huden - ja, du måste gå och ta bort fasorna! Ett bra verktyg, det viktigaste är att använda i måtta. Allmänt överlämna analysen av hormoner!
I mått))) Nåväl :) Det är inte skräckhistorier, det verkar som de flesta av dem gör. Jag är inte ett undantag, jag upplevde denna fasan för ett år sedan, bestämde mig för att smita en pimple på hakan, vid slutet av dagen började urtikaria och nacken svullnade. Anka här förstör inte din hälsa! Resultatet beror inte på hur mycket som tillämpas!

Plusser: Hjälper verkligen, lindrar stötar, lindrar akne, är ekonomisk.

Min hud är fet, men akne led bara i min ungdom. Och efter att ha använt en av de dåliga tonalerna, började jag se ut som om de stötte under huden på grund av täppt porer tills de pressades ut och så satt de. Under sommaren förvärrade situationen och jag insåg att jag inte längre har styrka att dölja dem i en halvtimme. Jag läste recensioner och började välja mellan ZINERIT och BASIRON AC, uppvägde Baziron.

Jag köpte en 5% botemedel på ett apotek för 480 rubel och började ett utförande på min hud. Förberedelser för det värsta: rodnad och hudbrännskador. Men jag kände inte något som det en gång. Till att börja med applicerade jag hela ansiktet (i ett tunt skikt), eftersom kullarna var överallt, och senare började jag applicera en punkt. Så fort du smeder börjar huden först klämma ihop, då visas en matt film. På morgonen försvinner alla dessa manifestationer.

De första 2 veckorna jag smorde på morgonen och på kvällen. Den fördelaktiga effekten uppstod efter en veckas användning. Huden har blivit jämnare. Samtidigt solade jag aktivt (sommar och hav, var gör det utan). För hela tiden jag använde Baziron har jag aldrig blivit smurt med fuktgivande medel (på sommaren kan jag inte stå dem), min hud har till och med blivit mindre fet. En månad har gått sedan jag slutat använda Baziron med jämna mellanrum, men mitt ansikte är rent och så snart som en pimple visas, använder jag mitt mirakelhjälpmedel och på morgonen går allting bort, eftersom det visade sig att det inte finns någon habituation effekt. Röret är inte över ännu, och mina känslor är bortom ord. Tonalka och pulver som jag inte behöver, huden är ren och slät, som tidigare.

Mitt första veckotryck:

Jag brukade smita den första veckan, smorde den och uppmärksammade inte resultatet. För att jag fortfarande inte ville titta i spegeln, för förutom det fula ansiktet såg jag inte något där. Men vad var min förvåning när akne minskade och majoriteten gick, du vet, utan spår. Akne var fortfarande på min hud, men bara en vecka har gått!

Varning från personlig erfarenhet.

Försök inte lägga på kinderna om de inte påverkas av akne. Eller det var de minsta finnorna. Men med en dum i mitt sinne lade jag inte på en prick, men som en kräm och vad tycker du. Nästa morgon har jag: Klåda, peeling, rodnad. Jag började genast smälta det välkända Boro pluset, så slutade det hela. Det är, använd det bara när det är nödvändigt och på problemen.

Nästan 3 månader har gått sedan behandlingen.

Ansiktet har blivit en vanlig mänsklig art. Att gå ut utan smink verkar inte vara så kritisk längre, jag behöver inte längre ett överflöd av maskeringsverktyg.

  • Zon T torkar inte ut och tar inte av. (Åtminstone för mig. Om det finns torrhet, applicera nödvändigtvis fuktighetskräm)
  • Det tar bort rodnad. Jag menar det första skedet av en pimple, när du just har börjat dyka upp en röd fläck, som blir en stor pimple.
  • Mycket effektiv. Mina bilder kommer att berätta allt själv.
  • Acne på pannan hoppar upp mindre ofta, men visas fortfarande.
  • Inte beroendeframkallande.
  • Vi tillämpar inte mycket. Lokalt och endast på problemområden.
  • Inte för torr hud i ansiktet, för att orsaka fusk.
  • Under applikationen bär inte bra kläder, om du får pengarna. Det kommer att bränna ditt tyg till "tla".

Jag har använt sedan slutet av 2006. Ett par finnar under ICP-perioden påminner om problemskinn. Innan bazirona försökte jag allt, inklusive Roaccutane (jag såg ett år efter avbokningen mitt ansikte blev ännu värre än innan receptionen), jag försökte också darsonval. min hud var basifierad genom övertorkning, det skedde jämnt, nu normalt, jag använder verkligen fuktighetsgivare speciellt på vintern - den sista serien är en fuktgivande emulsion. Och varför har inte Baziron uppfunnit förut? :-( Jag hade varit plågad med akne i 8 år, jag kunde inte leva utan hushåll, jag slösade bort mycket pengar på alla slags hudproblem, norm-derms, etc., och tusentals mer i färd med att ta emot det.

Jag fick resultatet i ca 2 veckor. Acne är bara "uttorkad", min hud är oljig, och efter att bazirona blev normal) nu har jag inte alls lärt mig det, det har alltid varit akne, vissa har passerat andra, men nu verkar de före PMS och försvinner genast eftersom hand Baziron)))))

Jag använde basiron i början av hösten, vare sig på grund av hormoner eller något annat, kramade många finnar på min hak och röda fläckar kom ut.
I ungefär en månad rengjorde jag allting (men förutom baziron använde jag också en kräm, på morgonen använde jag ett handfat som en rengöringsgel och en skrubb en gång i veckan.
Det är trevligt att använda, efter applicering - knipande hud, lite, men jag smorde omedelbart grädden, så det fanns inga obehagliga konsekvenser.

Baziron rådde mig att använda en vän som brukade ha mycket stora problem med hennes ansikte. Vi är väldigt nära med henne, så hon berättade för många av de verktyg som hon använde: både zenerit, differential och skinoren. Och jag hade aldrig några speciella problem med mitt ansikte, men när tiden började började skräcken komma till 23 ((Nya akne dyktes nästan varje dag.) Mycket oljig hud ökade. Varför var det där! Alla mina tidigare rena porer var igensatta med komedoner.

Vid den tiden började vi se vår flickvän mindre ofta. Jag försökte mycket verktyg. När vi träffades och jag berättade om mina plågor med dessa akne. Hon rekommenderade att använda Baziron. Köpt, smurt, allt är standard :). Efter tre dagar märkte jag att hudens fettinnehåll minskade något. Jag gick till städningen, kosmetologen klämde ut alla svarta prickarna. Efter det började Baziron bara arbeta underverk! Jag är allvarlig! Redan efter 2 veckor var det ett utmärkt resultat (huvuddelen är att huden blev normal igen, inte oljig. Jag slutade använda den efter en månad när allting återvände till normalt. Senare berättade en bekant doktor att det troligen var en kortvarig virvel. så tack :).

En Annan Publikation Om Allergier

Hur man behandlar nagelsvamp på benen? Recensioner!

Svampsjukdomar i naglarna och fötterna orsakar mycket besvär för en person - förutom det obehagliga utseendet har svampen en destruktiv effekt på människans immunförsvar.


Herpes zoster symptom och behandling hos vuxna är smittsam

Herpes zoster: symtom och behandling, fotoHerpes zoster (ett annat namn för sjukdomen är # 8212; bältros) # 8212; virussjukdom, som kännetecknas av ensidig smärtsam utslag på huden och en allmän försämring i kroppen.


Bästa kosmetologiklinik i Podolsk

Aknekutan och RoakkutanVilket läkemedel är bättre?Oljig hud, vars glans måste avlägsnas många gånger om dagen, flera komedoner, akne.Dessa problem är en av de som ingen kan acceptera utan behandling.


Pigmentfläckar på pannan - orsaker

Skönheten i huden och det attraktiva utseendet är mycket beroende av ansiktsfärgens enhetlighet. Därför är det värt att börja behandlingen omedelbart och vidta nödvändiga åtgärder om pigmentfläckar dyker upp på pannan - orsakerna till patologi signalerar ofta ett allvarligt fel i de inre organen.