Inga allergier!

Verktyget Tsindol lärde jag mig bara i år. Barnet hade utslag på benen, visst visat sig vara specialist, visade det sig att det här är normal dermatit. Sommartid, för många bär och frukter kan det prova ett sådant utslag.

Flera varianter av salvor var föreskrivna, liksom det föreslagna läkemedlet, som jag inte ens hade hört talas om.

Har köpt i ett apotek, men det kostar inte alls dyrt på cirka 100 rubel, sade apoteket också om läkemedlets effektivitet.

Den säljs i glasflaskor med mörk färg, 125 g vardera. Det vanligaste locket skruvas ut, och inuti finns ytterligare en som vilar inåt.

I kompositionen finns det - zinkoxid, därav namnet på läkemedlet, det finns stärkelse, medicinsk talkum, och det finns också glycerol. Det ser ut som en konsistens flytande gräddfil, vit, det finns ingen stark lukt, men det luktar lite av alkohol.

Avsett för behandling av dermatit, olika uppkomst av sår, blötsutslag hos vuxna och barn.

har förmåga att torka sår, i dess egenskaper och närvaron av zink i kompositionen av en stark antiseptisk, binder sår som har ruttna sår.

För applicering använde vi en bomullsplatta som applicerades på produkten och smorde dem med sjuka delar av kroppen. Det torkar ut och ser ut som tandkräm har applicerats. Men du behöver inte spola direkt, det fungerar när det torkas upp. Efter flera dagar blev det klart att utslaget hade minskat, medan klåda var allvarligt borta.

Men senare på den vuxna som hade samma utslag - efter att ha försökt flera gånger fungerade de positiva inte, jag var tvungen att använda starkare salvor.

Marina Viktorovna 2017-11-11 05:10:48

Jag är glad att det här läkemedlet fortfarande finns på apoteket, vi behandlar dem alla - från akne till myggbett, nötning och eventuella hudsår.

Viktorova Marina Vladimirovna 2017-10-06 21:21:46

Utmärkt läkemedel, En av de bästa arbetssätten och väldigt hjälpsamma droger. Jag vet Pts länge, de behandlade eksem. Dermatit, psoriasis, atopisk dermatit och många andra. Zdoroao är en mycket bra medicin. Men du måste ta reda på hur du använder det med en läkare.

Varaksina Anna Konstantinovna 2017-10-02 11:34:52

Tsindol - visuellt bevis på att billiga medel inte hjälper sämre än dyra, om de väljs rätt. Jag behandlar dem och akne, och insektbett, och eventuell irritation och även mindre sår. Jag förstår inte varför folk jagar efter dyra sätt som baziron och solantra, varifrån det fortfarande är okänt hur effekten kommer att bli om du kan behandlas med vad som står till hands.

Katya Nasyrova 2017-06-04 10:48:27

Mamma säger att även i sin ungdom behandlades tsindol (han kallades då chatterboxen). Det är även intressant att så många år har gått, och ingenting har förändrats.

Regina 2017-05-30 10:36:04

Jag använder den som ett medel för att ge akut hjälp :) Så snart som acne hoppar upp börjar jag att smälta den med cyndol, den går snabbt.

Rita 2017-05-02 14:41:25

Det enklaste och mest effektiva botemedlet för akne. Jag trodde inte att jag skulle lösa mitt problem, men på grund av Zindol och metrogygel blev huden ren igen :)

Förtrogen med detta verktyg i 20 år. Börjar med diates och slutar med frekvensen. Det viktigaste är att strikt följa instruktionerna.

Alena 2015-11-18 16:51:02

Torkar finnar, tar bort rodnad och torkar inte huden samtidigt

Inna 2015-03-29 16:07:33

Tsindol är en utmärkt och prisvärd lösning i kampen mot akne, även svår. När alla dyra droger hade en tvivelaktig effekt köpte jag min son Zindol. Ja, det är inte mycket praktiskt att använda, men effekten är cool och lång. Efter Tsindol blev sonens akne isolerad, vi behandlade dem med Metrogil, nu ett mycket rent ansikte.

Tatyana 2015-03-02 02:02:15

Jag lärde mig nyligen om Tsindol, även om detta redan är ett gammalt läkemedel. Köpte farbror för behandling av sår på benen. Det läker och lindrar verkligen inflammation. Jag tog för att behandla dem akne på baksidan, kastade sedan ut en nattkaka, men akne var borta. Nu kommer Tsindol stå i en rad av mina favorit billiga och effektiva läkemedel tillsammans med Metrogil och Salicylic Salva.

Tanya 2015-01-28 19:47:10

Med Zindol är huvudvaran försiktig, så kommer det att bli en utmärkt effekt. Jag kommer inte ens prata om sårläkning. Chatterbox hjälpte mig att få finnar. Jag smorde det på kvällen, när jag kom hem, visade det sig 2 gånger. På morgonen applicerade hon metrogyl, hon kunde till och med måla, och akne gick iväg ändå. Det enda negativa är att Zindol blir väldigt smutsig.

Zindol applicerades efter en smärtsam hårborttagningsprocedur, såret stramades om 2 dagar. Bra verktyg

Anna 2014-11-19 19:14:44

Min dotter är ammande, ibland syns ett utslag på mina kinder, på benen, på mina fel i kosten... och nu ibland på kosttillskott. Jag köpte Tsindol - och nu räcker det att smita problemområdena en gång efter att ha badat - och på morgonen är barnet "lika gott som nytt": allt är rent, det finns inga tecken på utslag. Billiga och arg, och inga hormoner. Och på sommaren med Tsindol flydde de från svetten - det torkar mycket bra, tar bort rodnad och irritation efter 15 minuter.

Zoya 2014-11-03 19:09:15

Mycket bra akne behandling

Irina 2014-09-01 21:09:50

Mycket bra botemedel mot allergier, när utslaget, baby 2.5, små fläckar torkades och avlägsnades den röda

Fantastiskt verktyg. Det hjälper till med blötsutslag och stinkande värme hos små barn, liksom med finnar och till och med myggbett. Vi använder det med hela familjen.

Pavel 2014-06-22 12:10:40

Från min ungdom hade jag ont i min hud, speciellt min rygg plågades. Vanligtvis på sommaren torkade allt, men på vintern fanns det pus på skjortorna, det såg mycket obehagligt ut. Han behandlade med olika pratar, effekten var tillfällig. "Tsindol" rådde på apoteket. Samma talare, men med zink, som snabbt snabbt släpptes ut med bakterierna. Nu är ryggen ren, även om det inte finns något spår av sjukdomen. Men en sak - allt linne efter det kan kastas ut.

Bronislav 2014-06-21 17:00:40

Mycket bra, han från finnar hjälper sig att bli av med. Min hud, men inte särskilt problematisk, men ibland dyker upp på mitt ansikte. Jag täcker dem upp för natten med cyndol och på morgonen går de ut väsentligt, och efter ett par dagar går de bort och det finns inga spår kvar =) Min vän berättade om honom en gång då är de också sparade =)

Yuri Kirichenko 2014-05-15 21:50:40

Suspensionen är utmärkt, jag behandlar den efter rakning på nacken, en timme senare med en skorpa spänna! I allmänhet är det bästa lösningen för snitt och sårläkning mycket billigt och fungerar alltid. Det är viktigt att applicera lite, och runt omkring det är inte så mycket att smita på det, annars kommer rodnaden, på såret med en bomullsvattnet, bekvämt.

Talk of acne: ett recept för matlagning hemma

I artikeln kommer du att lära dig vad recept för en talare för akne och bekanta dig med dermatologens rekommendationer om användningen av verktyget. Innan du använder lösningen, ta hänsyn till kontraindikationer. Experter varnar för att du inte ska använda medicinen utan speciella indikationer för att inte ha biverkningar. Artikeln ger recensioner av kvinnor som använder en talare mot akne och verkliga resultat efter en kort behandlingstid.

Orsaker till akne

Hoppa ut - en subkutan pimple - kan var som helst, men oftast lider ansiktshuden. Externa och interna faktorer kan påverka hudutslaget. Vissa kvinnor, som fruktar akne i ansiktet eller kroppen, försöker använda olika masker, scrubs och utföra andra kosmetiska procedurer varje dag.

Överdriven renhet är också ofta orsaken till problemet, vilket efterhand måste elimineras med chatt och andra medicinska medel.

Det finns sådana externa och interna orsaker som påverkar utseendet på akne av olika lokaliseringar:

  • Subkutan tippaktivitet. En liknande parasit finns under huden på 80% av människor, men dess aktivitet förbättras av olika faktorer som orsakar akne i ansiktet.
  • Klimatets inverkan. På sommaren ökar sannolikheten för utslag, eftersom lufttemperaturen stiger, vilket leder till ökad talgproduktion.
  • Ostabilt känslomässigt tillstånd. Med frekvent stress, depression eller ångest ökar riskerna med akne. Denna reaktion förklaras av en ökning av mängden kortisol, vilket påverkar produktionen av talg.

Hudtillståndet förvärras ofta hos tjejer som sover mindre än 8 timmar per dag. Brist på sömn är stressigt för kroppen, vilket orsakar akne snart.

  • Sjukdomar av olika natur. Ofta är problemet förknippat med dysfunktion i mag-tarmkanalen. Brott i matsmältningssystemet väcker negativa förändringar i mikrofloran som påverkar hudens tillstånd.
  • Förstört hormonbalans.
  • Otillräcklig hudvård. Välja kosmetiska medel bör du vara uppmärksam på kompositionen, den rekommenderade åldern och hudtypen. Fel val av smink kosmetika leder ofta till akne.
  • Obalanserad daglig diet. Överskott mjöl i kosten, godis, fett och annan skräpmat väcker utslag av olika lokaliseringar.

De viktigaste sätten att bekämpa akne hemma

Eliminera - akne på prästen - och andra delar av kroppen, eventuellt med självberedda medel. För detta ändamål används improviserade produkter som inte skadar kroppens kropp när de tillämpas korrekt.

Talare för ansikte av akne och andra folkmedicin är beredda hemma enligt vissa recept, där det är viktigt att följa alla proportioner.

Först och främst bör flickan ompröva den dagliga kosten och det dagliga vätskeintaget, eftersom sådana faktorer är stora när utslaget uppträder. För att rensa husets hud utarbetas växtbaserade tinkturer och avkok, farmaceutiska preparat används, inklusive en mos.

Hemma är det möjligt att förbereda sådana produkter för att bli av med akne:

  • geler;
  • krämer;
  • salva med en naturlig bas;
  • ansiktsmasker.

Hur pratar acne

Verktyget är en blandning som innehåller flera aktiva och extra komponenter. Sammansättningen av talaren för akne kan varieras, och lösningen har en komplicerad effekt på skadad hud. Fondens verkan på grund av dess komponenter, som presenteras nedan:

  • Ett antibiotikum. Åtgärden syftar till att eliminera patogen mikroflora och förhindra mikroaktiv reaktivitet.
  • Salicylsyra. Det lindrar den inflammatoriska reaktionen under huden, rensar porerna i de sebaceousproppar som bildas, eliminerar de kåta vågarna på huden.
  • Borisk / medicinsk alkohol. De fungerar som desinfektionsmedel och cauterizes - akne på kinderna, pannan och andra delar av ansiktet och kroppen.
  • Zink. Torkningseffekt på huden bildar en skyddsfilm som motstår insprutningen av mikrober på huden.
  • Svavel. Kämpar mot parasiter på huden, inklusive hantering av demodikos.
  • Calendula. Den har en lugnande effekt på skadad hud, återställer den och lindrar irritation.
  • Eteriska oljor. I mosen lägg till olika oljor som stabiliserar arbetet med epidermala celler.

Indikationer och kontraindikationer för användning

Om en tjej inte vet hur man gör en talare för akne, är det bättre att kontakta en specialist som väljer rätt ingredienser och berättar hur man använder verktyget. Negativa reaktioner från talaren är möjliga i avsaknad av indikationer för dess användning. Det rekommenderas att produkten appliceras på huden i sådana fall:

  • litet rött utslag
  • akne åtföljd av ett inflammatoriskt svar
  • små purulenta sår på huden;
  • dermatit av olika slag;
  • liggsår;
  • streptoderma;
  • blöjautslag
  • stekad värme hos vuxna och barn
  • herpes.

Talker, som - Ichthyol acne salva - eller annat sätt används med försiktighet för att inte orsaka negativa konsekvenser. Terapeutisk blandning är förbjuden i följande fall:

  • sår och repor på huden;
  • utslag i samband med atopisk dermatit
  • graviditet och amning.

Dermatologer rekommenderar inte att man behandlar talkerbehandling, eftersom det finns stora risker för att torka huden, vilket medför att dess skyddande funktion är nedsatt.

De bästa recepten för akne chatterboxes

Med tillsats av kloramfenikol

Receptet för talare för akne med kloramfenikol används mest eftersom det är mycket effektivt.

Tabellen visar de komponenter som används för framställning av terapeutisk blandning:

Acne Cindol - bruksanvisningar

"När jag försökte alla typer av droger och den hatade acneen fortsatte att förstöra huden och humöret, hade jag redan slutat tro på att annonsera dyra produkter. Och hon började leta efter nya recept: på internet, hos läkare, bland vänner och släktingar. Från en hudläkare lärde jag mig om ett billigt verktyg som faktiskt fungerar. "- Så här börjar ett brev från en av mina patienter.

Detta är Tsindol - det finns redan legender om dess effektivitet. Låt oss ta reda på hur du använder Zindol och om det är användbart.

Vad är Zindol?

Detta läkemedel är i form av en suspension baserad på zinkoxid. Du kan köpa på apotek utan recept. Packas i flaskor vanligen 100 eller 125 g och kostar 30-40 rubel.

Zindol har en aktiv torkning, adsorbering, antimikrobiell och astringent verkan. För mig var det bara en upptäckt!

Läkemedlet var väl beprövade vid behandling av olika hud inflammationer och sjukdomar: acne, diates, lavar rosa, eksem, miliaria, herpes simplex, ytliga sår. Tsindol hjälper också till med vattkoppor, i motsats till gröna saker, ökar det inte klåda.

Sammansättning Zindol

100 g suspension innehåller följande komponenter:

  • zinkoxid - 125 g;
  • glycerin - 20 g;
  • medicinsk talkum - 12,5 g;
  • stärkelse - 12,5 g;
  • etylalkohol 70% - 20 g;
  • destillerat vatten - upp till 100 g

Åtgärd av Tsindol på akne

Tsindol tränger in i problemområdena i huden och förstör de skadliga mikroorganismer som orsakade inflammatorisk process. Drogen eliminerar inte bara existerande akne och akne, men förhindrar uppkomsten av nya formationer.

Dessutom har Cindol:

  • mjuknar och löser ärr;
  • har antimikrobiell och desinfektionseffekt
  • stimulerar epitelets metabolism;
  • torkar och läker små sår.

Den sammandragande egenskapen hos läkemedlet ger huden ytterligare skydd mot externa negativa faktorer. Inför kontakt med epidermis, kondenserar Tsindol sitt ytskikt och minskar dess permeabilitet.

Som en följd av denna interaktion bildas en skyddande film som bidrar till försegling av kärlväggarna, kapillärns inskränkning, minskning av klyvans utsöndring och enzymernas aktivitet. Denna film har också lokalbedövning, torkning och antimikrobiell effekt.

Så här applicerar Zindol

Innan du använder Zindol måste du se till att du inte har några allergiska reaktioner på läkemedlets komponenter. Detta kan bestämmas med hjälp av ett test: Applicera en liten suspension på ett särskilt känsligt område i huden (armbågsbyte). Om efter en timme på huden inte uppvisar några förändringar i form av rodnad, klåda, utslag, etc., kan läkemedlet appliceras på mer omfattande delar av kroppen. Och om en allergisk reaktion var, då är det bättre att vägra behandling med detta läkemedel.

Metod för applicering är som följer:

Acnebehandling med Zindol bör utföras i en eller två månader. Applicera läkemedlet endast externt fem till sex gånger om dagen i följande ordning:

  1. Rengör och torka problemområdena i huden.
  2. Injektionsflaskan med suspensionen Skaka väl och applicera mäsken Tsindol bomullspinne till de drabbade områdena av kroppen (ansikte, bröst, hals, rygg, och så vidare. D.). Om enstaka acne kan du applicera en suspension med en bomullspinne direkt på dem.
  3. Behöver jag tvätta av Zindol? Nej, det är lämpligt att inte tvätta bort det, det är bättre att vänta tills det torkar helt och smuler av sig själv.

Man bör komma ihåg att det är tillräckligt märkt och svårt att tvätta bort, så det är bättre att använda gamla kläder och sängkläder.

Kontraindikationer och biverkningar

Som en del av suspensionen är det bara naturliga ingredienser, så läkemedlet är helt säkert. Läkare rekommenderar användningen, även för spädbarn mot värmkickan. Zindol utgör inte heller något hot under graviditet och amning.

Den enda kontraindikationen är individuell intolerans mot läkemedlets komponenter. I detta fall kan eventuella lokala allergiska reaktioner: rodnad, klåda, hyperemi, klåda.

Recensioner för Zindole

De flesta av dem som använde läkemedlet för att bekämpa akne är nöjda med resultatet och talar positivt om detta tillgängliga verktyg. I många fall försvinner akne och akne efter 1-2 veckors behandling. Dessutom appliceras suspensionen endast 2-3 gånger om dagen (på natten och vid någon annan lämplig tid på dagen).

De positiva punkterna inkluderar: det demokratiska priset på drogen (endast 30-40 rubel per flaska!) Och dess effektivitet i de flesta fall.

Nackdelarna är den obekväma förpackningen och den starka märkningen av preparatet, vilket inte tillåter att använda det utanför hemmet eller under kläderna. Och om huden är väldigt torr, torkar Zindol det ännu mer.

Ofta är vi misstänkta av billiga medel, med tanke på att de är av dålig kvalitet och ineffektiva. Priset på många sätt bestäms dock av "marknadsföring" och reklam, och inte av effektivitet. Och kanske bör du vara uppmärksam på det blygsamma och billiga läkemedlet, som användes även av våra farmor?

Acne Cindole

Zindol är ett terapeutiskt medel som har zinkoxid i sin komposition. Den har två uttalade egenskaper - antiinflammatorisk och torkning, speciellt användbar vid behandling av akne. På grund av sin egendom för att mildra irriterad hud används den ofta för eksem, all sorts dermatit, blötsutslag, sängar, traumatisk hudskada och många inflammatoriska sjukdomar.

Vad det är gjord av och hur det produceras

Den enda frisättningsformen är en upphängning, i folket kallas det bara en chatterbox. Detta betyder suspension, tsindol och talker tzindol - ett och samma sätt. Men tsindolsalva säljs inte någonstans, men det kan lätt göras hemma. Dessutom hjälper cindol acne salva också såväl som själva läkemedlet från apoteket.

Köpt flaska ska sättas på en hylla i tre dagar vid rumstemperatur. Därefter kommer en fällning att visas på botten av bubblan. Då vattnet som var kvar på toppen, behöver du bara dränera. Sedimentet är samma salva.

Om det resulterande sedimentet inte kan appliceras på den drabbade platsen jämnt, så kan du lägga till den vanliga babykrämen i lika stor utsträckning som sedimentet. Men det rekommenderas inte att agera på det här sättet, eftersom det inte är värt att försöka göra någonting annat ur talare.

Cindol och zinksalva kan sägas vara samma medel. Och om det första läkemedlet är flytande, produceras zinksalva i rör och med lite lättare.

AKNELOCIN - botemedel mot problemskinn.
Effektiv mot alla typer av akne.
Säker hypoallergen komposition.

Mängden varor till rabatt är begränsad!

Samtidigt finns det ingen annan sort - grädde tsindol. Detta läkemedel, som kan ses på bilden, säljs endast på apotek i en form - i form av en suspension.

Hur fungerar medicinen?

Drogbutik flytande tsindol - en av de bästa akne, och du kan använda den vid vilken ålder som helst. Enligt anvisningarna har läkemedlet flera åtgärder på en gång:

  • Anti-inflammatorisk.
  • Torkar.
  • Absorberande.
  • Sammandragning.
  • Antiseptisk.

Allt detta beror på en del av zinkoxidtalaren, så användningen av cyndol är så olika. Vad är så unik zinkoxid?

I bruksanvisningen finns det information om att detta ämne är väldigt lik vävnaderna i människans hud. När den appliceras bildar den albuminproteinsalter, vilket bidrar till att aktivt bekämpa inflammationsprocesser. På grund av sin andra åtgärd - denaturering minskar läkemedlet avsevärt frisättningen av vätska, minskar inflammation och irritation.

Ett skikt av sådana proteiner bildar ett skyddande skikt på ytan av människokroppen som förhindrar reinfektion, och det blir ett riktigt skyddslag under vilket läkningsprocessen äger rum.

Om du regelbundet applicerar inflammerad hud med cyndol, kan du bli av med den starkaste akne på kortast möjliga tid. Och det här är trots att priset på läkemedlet är mycket lägre än kostnaden för de flesta annonserade kosmetika, som också rekommenderas för behandling av akne.

När ska man ansöka

Vad hjälper tsindol? De viktigaste indikationerna för användning är akne, akne, akne, akne, comedoner och många andra inflammatoriska sjukdomar som uppträder på huden. Dessa inkluderar:

  • Blöjautslag.
  • Sudamen.
  • Blötsdermatit.
  • Kontaktdermatit.
  • Allergisk dermatit.
  • The bedsores
  • Sår.
  • Scratch.
  • Nedskärningar.
  • Brännskador från solen.
  • Brännskador från kokande vatten.
  • Trofiska sår.
  • Eksem.
  • Utslag i herpes.
  • Streptoderma.

Men innan du börjar tillämpa suspensionen är det nödvändigt att samråda med en specialist.

Kontra

Förutom indikationerna för användning finns kontraindikationer, men de är inte så många som man kan förvänta sig. Den första är en allergisk reaktion eller intolerans mot någon av de komponenter som ingår i talaren. Användningen av salva tsindol, om du bara behöver en sådan form, kommer att ha samma indikationer och kontraindikationer.

Instruktioner för användning tsindola acne

Det är väldigt lätt att använda en cindol chatterbox för akne. Många frågar om det är möjligt att smita på ansiktet? I denna användningsmetod finns det inget hemskt, eftersom akne uppträder på denna del av kroppen.

Hur man sätter en talare? Det första du behöver göra är att tvätta med varmt vatten och torka väl. För fullständig torkning efter tvättning är det bättre att vänta minst 15 minuter. En flaska Cindol suspension måste skakas väl före användning. Efter det, på något bekvämt sätt att applicera vätskan på inflammerad hud. Om det bara finns några finnar på huden, är det bekvämare att göra med en bomullspinne.

Om det behövs gäller hela ansiktet, du kan ta en bomullsplatta. Efter att ha applicerats "masken" lämnas på ansiktet i ett par timmar och tvättas sedan av.

Det finns en annan enkel metod för användning som beskrivs i bruksanvisningen för suspensionen tsindol.

Läkemedlet appliceras på huden på kvällen, före sänggåendet och tvättas bara på morgonen. Men det är bättre att vägra en sådan behandlingsmetod till dem som har torr hud, i så fall börjar en stark avskalning. Cindol för akne kan appliceras inte bara i ansiktet, men också på ryggen, på halsen, på axlarna och på andra delar av kroppen där akne uppträder.

Bieffekt

Att svara på frågan om hur man använder medicinen, bör du berätta om biverkningarna. Som regel observeras inga biverkningar, och endast ibland kan en allergisk reaktion uppträda, vilket uttrycks i klåda, rodnad och hudutslag.

Det betyder att en person har en allergisk reaktion mot zinkoxid, vilket innebär att alla droger med denna komponent är strängt kontraindicerade.

analoger

  • Desitin.
  • Diaderm.
  • Zinkoxid, liniment.
  • Zinksalva.
  • Zinkpasta.

Eftersom alla dessa droger appliceras direkt på huden och inte tränger in i kroppen, är tsindol, liksom dess angivna analoger, mycket praktiskt att använda under graviditeten.

Författaren är Anna Mikhailova, en dermatolog-kosmetolog av den första kategorin, en specialist på Academy of Scientific Beauty. Särskilt för webbplatsen "Behandla akne."

Acne cindole. recensioner

Andrei "Jag försökte mycket saker för att klara av dessa akne, vilket jag redan fått. Han valde - kalamin eller tsindol. Och han föredrog den senare. Bokstavligen efter första användningen har mitt tillstånd, inklusive mentala, förbättrats märkbart. "

Kirill. "Hur många jag minns, det var alltid akne. Kampen var med variabel segerrik framgång, men köpte billigt tsindol på apoteket och kunde inte tro på hans ögon - han hjälpte mig verkligen! "

Olga "Bra verktyg! Rekommenderad flickvän. Jag försökte. Nu använder jag bara dem. Billig och pålitlig.

Dermatotropa läkemedel MosFarm Suspension "Tsindol" - recension

TIRE ZINDOL, ett effektivt botemedel mot akne och dermatit

Hälsningar!

Nyligen pratade jag om talaren av Tula-produktion, och idag kommer det att vara en fråga om Tsindolproduktion utanför Moskva (jag köpte detta läkemedel från alla tillverkare i många år). Jag använder Zindol i många år, och det här är en av mina favoritmedel för akne, utslag och dermatit, som fungerar snabbt och pålitligt.

Det säljs endast i ett apotek, du kan köpa det utan recept, kostnaden är 85 rubel (billigare än Tula Tsindol), volymen är 125 gram.

Hållbarhet 2 år.

Chatterboxen, som vanligt folk heter Zindol, hälls i en tjock glasflaska med en plastlock och stopp. Omedelbart säger jag att förpackningen inte är så bekväm, du måste ständigt gag spiken för att öppna den, vilket leder till att alla fingrar smittas med Zindol. Och om du bara stänger locket utan att använda pluggar, tynger Zindol snabbt.

ingredienser:

Den viktigaste aktiva ingrediensen i Zindol är zinkoxid, som har en antiseptisk, botemedel och klarar av akne, eksem och dermatit.

Zinkoxid är ett vitfärgat pulver, luktar inte, blir gult när det upphettas och är dåligt lösligt i vatten. Det används aktivt vid produktion av medicinska produkter och kosmetologi. Zinkoxid är till exempel den viktigaste aktiva ingrediensen i zinksalva, som är ordinerad för behandling av eksem, dermatit, trycksår, herpes, brännskador, trofasår och andra problem i ansiktets och kroppens hud.

ZINDOL INSTRUKTION:

Släpp form, sammansättning och förpackning

Suspension för extern användning 100 ml

zinkoxid 12,5 g

100 g - flaskor av mörkt glas.

100 g - flaskor mörkt glas (1) - förpackningspapp.

125 g - mörka glasflaskor.

125 g - flaskor av mörkt glas (1) - förpackningspapp.

Farmakologisk aktivitet:

Den har en torkning, adsorberande, astringent och desinficerande effekt. Minskar utsöndring och ojsning, vilket lindrar lokal inflammation och irritation.

indikationer:

"Blöja" hudutslag, blötsutslag, primär värme, dermatit, ulcerösa hudskador, ytliga sår, eksem i akutfasen, herpes simplex, streptoderma, trofasår, brännskador, sängar.

ZINDOL APPLICATION

Applicera externt och lokalt. Dosen och användningsfrekvensen beror på indikationerna och doseringsformen för läkemedlet.

Biverkningar

Allergiska reaktioner: klåda, hyperemi, hudutslag är möjliga.

Kontra

Överkänslighet mot zinkoxid.

Jag har aldrig haft några biverkningar i form av allergier, klåda och hudutslag.

Indikationer och användningsmetoder:

Tsindol produceras i form av en stratifierande vit tjock vätska, som måste skakas upp före användning, tydligen, det var därför det kallades talaren. Det absorberas inte helt, men kvarstår på huden som en vit fläck tills den tvättas av med vatten. Det har en medicinsk lukt, men det försvinner snabbt.

Tsindol behandlar problemskinn perfekt, det är på denna grund att jag träffade honom för många år sedan. Nu använder jag det för hudutslag i ansiktet och ryggen, liksom från dermatit som uppträder under min höst-vinterperiod.

Det är nödvändigt att applicera antingen med en bomullspinne eller med ett finger, peka på inflammationen, jag gör det som regel, på natten. Denna talker torkar perfekt akne, samtidigt som den har antiinflammatorisk och antiseptisk verkan. Resultatet är synligt efter första gången, och efter 2-3 dagar finns det inget spår av akne.

För en tid sedan började jag använda den här talkern och med dermatit visade det sig vara mycket effektiv, med tanke på dess snabba åtgärder. I bara 2-3 applikationer försvinner dermatit helt och det är bra nyheter, med tanke på låg kostnad. Tänk bara, och varför jag inte tidigare gissade att använda Zindol för dermatit?

Chatter Zindol är ett gammalt, effektivt och beprövat medel som har ett utmärkt antiseptiskt, baktericid och torkmedel. Det hjälper helt och hållet till att bekämpa hudutslag från första gången, samt visa bra resultat i kampen mot dermatit.

Tack så mycket för din uppmärksamhet!

Läs mina recensioner:

Cinema och TV | Produkter | Diverse | Teknik | Köksartiklar | Finans | I min stad | Turism | Hushållskemikalier | Skönhet och hälsa

Tsindol

Registrera dig för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

Tsindol besviken. Verkar långsamt, i två veckor nästan nollresultat. Jag lyckades nå någonting inte tidigare än i en månad. Du måste verkligen använda det länge för att ta bort alla akne, och det här kommer inte att vara tillräckligt tålamod. Kanske är anledningen att jag bara använde den en gång om dagen. Tja, hur annars, om det torkar på ansiktet och blir till ett lager som liknar tandkräm, och börjar sedan falla i stycken. Så du måste använda den på natten. Hon gjorde inte masker, bara finnarna smorde ut sig med ett tjockt lager. En flaska var tillräckligt för hela månaden, så utgifterna var minimala, åtminstone i detta plus.

Jag gillar tsindol! Arbetare, billig drog.
Kan ta bort även den mest allvarliga klåda. Det lindrar inflammation och läker huden.
Skaka kraftigt före användning. Det luktar gott med krita, det äroderar inte om du glömmer att stänga locket.
Används det även utöver hållbarheten, fungerar lika bra.
Det finns nästan ingen konsumtion, ämnet på bomullsplattan är tillräckligt för att bearbeta ett område. Det absorberas mycket snabbt, det torkar ut på huden.
Jag använder den för våt, inflammerad akne för natten, och för morgonens inflammation minskar. Verktyget har en lugnande effekt.

Tsindol ganska acceptabelt betyder. Penetrerar djupt in i huden, förhindrar att bakterier sprids vidare.
Det finns flera sätt att använda det, jag använder mest fyra. Men det är viktigt att förstå att en vecka inte räcker, en kursinriktning är viktigt här, länge, inte mindre än två månader. Först då kommer förbättringar att ses och återhämtning kommer att inträffa. Om du behandlar huden med cyndol upp till 6 gånger om dagen kommer du att märka före förbättringen i slutet av den första veckan.
Nu mer om hur jag använder tsindol.
Jag drog slutsatsen att en metod, som torkning, gör akne svårare att bota, så jag bestämde mig för att diversifiera teknikerna och göra behandlingen effektivare.
Den första, vanligaste - vanliga gnugga. Den enda skillnaden i mitt fall är att jag inte tvättar bort det efter torkning, själva verktyget smälter väl. Om du tvättar, även efter en viss tid, kommer många användbara komponenter av cyndol att tvättas av med vatten. Och så tränger han säkert in i huden till det maximala.
Den andra metoden är i form av masker. Men det är lämpligt om ansiktet omedelbart har mycket utslag.
Den tredje är en komprimering. Spridas över natten och täcker dessutom appliceringsplatsen med ett bandage eller bomullspanna.
Och den sista är som en salva, en tjock sediment av själva lösningen.
Självklart kan man på samma gång på samma dag inte använda alla dessa metoder. Men förändring av dem under hela kursen kommer att ge ett bra resultat.

Problemet är bonal. Jag har en stark irritation efter varje rakning. Jag har lidit så länge. Jag applicerade efter rakning och kräm och lotioner, men ingenting hjälpte.
På apoteket köpte jag en 5 rubel tsindol. På kvällen försökte omedelbart. På morgonen var det ingen irritation. Jag vet inte vad som är orsaken, kanske en märklig struktur men av rodnad i allmänhet, och inte ett spår lämnades finnar är inte ökat, som vanligt, inte inflammerad. Varje gång huden blev bättre och bättre.
Så det finns många fördelar: budgetpris, tillgänglighet, effektivitet.
Det finns några nackdelar, men de är ganska obetydliga. Lösningen tvättas dåligt. Kanske lägger jag ett tjockt lager, kanske bara en specifik massa. Men du måste gnugga noggrant med tvål för att tvätta allt. Och om något inte tvättas och lämnas, börjar det smula efter torkning.

Jag bekanta mig med detta läkemedel länge, men på grund av omständigheterna för första gången hjälpte han mig inte, så jag drev honom bort.
Jag köpte den för att torka akne. Men hon visste inte att det inte hjälper till med alla typer av akne.
Det är en tvåfasig vätska, i vila bildar ett vitt flockningsmedel. Skaka därför bra före användning.
Nyligen gick igenom första hjälpen kit och kom över en tsindol. Jag bestämde mig för att använda den igen. Lyckligtvis har hållbarheten inte gått ut.
Jag använder den så här: Skaka bra, använd en bomullspinne för att hämta den tjockaste delen av lösningen. Jag överdimensionerar det, jag smiter inte det, jag gnuggar inte det på en mogen pimple. Om abscessen inte är mogen och det gör ont mycket, kommer tsindol inte att hjälpa till i det här fallet. Det är den här situationen som gjorde att jag för första gången tänkte negativt på egenskaperna hos detta läkemedel. Tsindol hjälper till, om en liten pimple, som redan har börjat passera, kommer att bidra till dess snabba torkning och helande.
Ibland gör jag masker från tsindol, applicera ett tunt lager över hela ansiktet. Men jag vågade inte att lämna för natten. Det är väldigt mycket i kompositionen av komponenterna som är torkade - talk, alkohol, stärkelse. En sådan massa kan förbli på kudden. Därför tvättar jag av det innan jag går och lägger mig.

Jag var en gång redo att betala stora pengar för att bli av med akne för att få det mest effektiva sättet. Men prishindern är fortfarande kvar, vissa droger har inte råd. Det finns också ett annat problem - inte alla bra produkter finns gratis. Och detta var tvungen att gå till kliniken för att träffa en läkare att skriva ett recept för dig, för att försvara de enorma köerna, eller att spendera pengar med undantag för läkemedel, även besökte en specialist. Och de som lider av akne, har inte bråttom att tycka igen i en trång plats. Det är därför jag föredrar hembehandling, privatliv, så att ingen kan se mig. Det uppfyller alla kriterier för priset, säljs utan recept, lämpar sig för självständig användning och sparar dig från onödiga kostnader för dyra produkter och procedurer i skönhetssalonger.
Jag blev behandlad med dem i två månader. Jag hade en semester, så det var tillräckligt med tid att följa alla recept för användning.
Inget speciellt gjorde. Kanske oftare applicerat på ansiktet, 6 gånger om dagen. Skölj omedelbart inte, låt lösningen suga. Och du kan förstå vad som har absorberats genom att sprinkla det från huden.
Försök rekommendera till alla, bara förlora inte någonting. Vissa ansluter andra sätt, men en tsindola var tillräckligt för mig.

Acne Cindole: Hur man använder

Cindol för akne är ett av de vanligaste och mest effektiva läkemedlen. Denna suspension, eller som den kallas chatterbox, har många användbara egenskaper som syftar till att behandla akne. Det torkar inte bara utslaget, men har också en antiinflammatorisk effekt, regenererar skadade områden. Anvisningarna indikerar också att läkemedlet kan hantera olika typer av dermatit, eksem, sår, brännskador och mekaniska skador.

struktur

För att förstå, om Tsindol hjälper från akne, är det nödvändigt att studera dess komponenter. Läkemedlet har följande komponenter:

  1. Zinkoxid är en virulent substans, den syftar till att torka existerande utslag, reglerar aktiviteten hos talgkörtlarna, bekämpar inflammatoriska processer, desinficerar huden.
  2. Talc - ett medicinskt verktyg som eliminerar det överskjutande epitelfettet, kan eliminera pustler.
  3. Glycerin - förstör patogena mikroorganismer, förhindrar överdriven torkning av integumentet.
  4. Stärkelse - lugnar irriterade områden, närmer dermis med vitaminerna B, C, PP, liksom kalcium, järn och kalium.
  5. Etylalkohol - väl rengör föroreningar, minskar fett, desinficerar.

Förutom de listade fördelaktiga egenskaperna hos suspensionens huvudkomponenter har Zindol för akne på ansiktet skyddande funktioner. Det bildar ett speciellt skikt på huden, vilket förhindrar re-penetration av aknepatogener.

Kontraindikationer och biverkningar

Detta läkemedel anses vara säkert, så det kan användas av gravida och ammande kvinnor. Det tränger inte in i blodet, det påverkar inte fostrets tillstånd och utveckling eller bröstmjölksammansättningen. Kursen för förväntade mammor är tio dagar.

Åldersbegränsningar är inte heller tillgängliga, så verktyget är utmärkt för behandling av akne hos ungdomar.

Den enda kontraindikationen är närvaron av en allergisk reaktion på den aktiva substansen. I detta fall kan sådana obehagliga symtom som klåda, irritation, utslag, rodnad hos det behandlade området uppträda. Deras försvinnande observeras endast fyra dagar efter avstötningen av suspensionen.

Om tillståndet efter denna tid inte har förbättrats, rekommenderas att använda antihistaminer.

Ägare av denna patologi är förbjudna från medicinska och kosmetiska produkter som innehåller zink.

ansökan

Det finns flera alternativ för att använda Acne Zindol. Den huvudsakliga metoden är behandling av akne med medicin i sin rena form. Det är också möjligt att förbereda en mask, salva och andra produkter baserat på beredningen i fråga. Gör det själv, hemma.

Zindol appliceras snyggt, eftersom det är nedsmutsat, lämnar det märken på kläder och underkläder som är mycket svåra att ta bort.

Första sättet

Efter att ha studerat anteckningen bifogad till beredningen kan du hitta följande ansökningsformulär riktat mot akne:

  • Ursprungligen rengörs huden av föroreningar, torkas noggrant. Lämna på i tio minuter utomhus för fullständig torkning;
  • då måste du skaka Zindol, instruktioner för användning av akne rekommenderar att du anbringar punkten (om det finns enstaka inflammationer) eller på hela ansiktet (om utslaget är omfattande). I det första fallet, använd en bomullspinne, i den andra - en bomullsdisk;
  • lämna i ett par timmar och ta av med varmt vatten. Om huden är oljig, inte utsatt för torrhet, kan masken på natten inte tvättas av;
  • Behandlingen av lesioner 3-6 gånger om dagen anses optimal, beroende på graden av akne.

Terapi är fyra veckor följt av samma paus. Då upprepas kursen.

Andra sättet

I svår form av akne är Zindol också lämplig för akne, användningen i detta fall kommer att skilja sig från vad som anges i anvisningarna.

Föreställ dig vanliga former av användning av suspensionen, som syftar till att bekämpa akne.

mask

Ansiktsbehandling med en mask från detta läkemedel är nödvändigt när huden är i allvarligt tillstånd och akne upptar ett stort område. För denna typ av behandling behöver du:

  • markera problemområdet för att rengöra det med speciell kosmetika, torka och torka väl;
  • Applicera ett tunt skikt av suspension till lesionen, försök att göra det jämnt;
  • vänta ett tag tills lösningen torkar lite ut. Överst lägg en ren (helst steril) gasbind eller bandage.

För fet hud lämnas masken över natten, och på morgonen tas resterna bort. Ägare av torra epidermier måste tvätta i tjugo minuter efter applicering och fuktar huden med kräm.

Det finns många zinkbaserade salvor, men Zindol i denna form är inte kommersiellt tillgänglig. För många är salvan mer bekväm att använda, så det kan ske självständigt:

  • bubblan med suspensionen avlägsnas på en mörk plats, hålls vid rumstemperatur;
  • om fyra till fem dagar tar de ut det. En fällning bör bildas i botten;
  • vätskan dräneras försiktigt. Vad som finns kvar i burken är beredd salva.

Rengöringsmedel

Zindol kan inte bara behandla befintliga hudutslag, utan också förhindra uppkomst av nya. Används för profylaktiska ändamål:

  • medel täcker hela ansiktet och lämnar i några minuter;
  • sedan tvättas lösningen med en gel eller mjölk;
  • närande grädde appliceras.

För att talgkörtlarna ska fungera normalt bör proceduren utföras varannan dag.

Dermatologiska rekommendationer

För att uppnå maximal effekt av behandlingen med ett botemedel rekommenderar läkare och kosmetologer dig att följa dessa regler:

  • Skaka bra före varje användning.
  • Det område som påverkas av lösningen måste vara helt torrt. Faktum är att vätskan som återstår efter tvättning avsevärt minskar effektiviteten hos den aktiva substansen;
  • Innan produkten appliceras i ansiktet rekommenderas det att testa för en allergisk reaktion i ett litet område av huden.
  • För att undvika återinfektion av det drabbade integumentet är det förbjudet att bearbeta med fingrarna, det är bättre att använda en ren bomullsplatta.
  • För att inte överdriva frisk hud används läkemedlet punktvis;
  • Om efter försvinnandet av aknefläckar kvarstår, fortsätt att applicera suspensionen två gånger om dagen tills fullständig försvinnande;
  • du kan inte ta bort skorpan från torkad akne, du måste vänta på fullständig läkning; En gång i veckan kommer det att vara användbart att applicera en mask med Zindol.

recensioner

Irina 21 år gammal:

Akne har varit besvärande sedan 18 års ålder, under vilken tid har jag provat många läkemedel avsedda för problematisk hud. Vissa gav ett fantastiskt resultat, men de var beroendeframkallande och så småningom förlorade sin effektivitet. Dermatologen föreskrev speciella preparat och underrättade Zindol som en tork suspension. Har applicerat på kvällarna. Omedelbart noteras: över natten, även smärtsam, purulent akne minskade, huden slutade vara så fet, glansen försvann. Jag är nöjd med detta verktyg.

Olga 38 år gammal:

Jag har fet hud på huden, så utslaget ständigt störs. Dessutom är dessa inte aknefläckar, men ganska stora drabbade områden. Dermatologen rådde Zindol. Utsedd att använda inte i sin rena form, men som speciella masker. Sådan behandling hjälper verkligen, efter en vecka har ansiktet förbättrats.

Veronika är 26 år gammal:

Acne på pannan, näsan och hakan gav inte vila. Och efter deras försvinnande upptäcktes ständigt blåa spår, vilket till och med uppträdde genom tonern. Jag försökte Tsindol, ansökte om natten (utan tvättning) ibland under dagen. Resultatet blev märkbart efter två veckors användning. Så gradvis avskaffad inte bara akne, utan också från fläckar som uppstod efter akne.

Tsindol klarar sig bra med akne och andra manifestationer av problemskinn, vilket framgår av recensionerna. Du kan köpa den i apotek till ett överkomligt pris. Hur man använder drogen (enligt instruktionerna eller på annat sätt), bestämmer alla sig själv. Det beror på det specifika problemet och hudtypen. Trots läkemedlets säkerhet är det bättre att inte riskera sin hälsa och att först kontakta en hudläkare.

Hur effektiv är Zindol talker vid behandling av akne och hur man använder den

Hej kära läsare! Idag ska vi prata om hur du snabbt kan bli av med akne i ansiktet, med hjälp av ett läkemedel som Tsindol.

När de dyraste aknehjälpmedel inte hjälper, blir hoppen på återkomsten av ansiktets skönhet mindre och mindre. Men innan du faller i förtvivlan, bör du prova Tsindol.

Det eliminerar inte bara akne, utan ger också möjlighet att bli av med olika sjukdomar och skador på huden. Efter att ha undersökt Zindol för akne recensioner, kommer du att se den höga effekten av läkemedlet.

Bland de viktigaste fördelarna med suspensionen är det optimala priset och en hög grad av effektivitet.

Hudexponering

Penetrerar in i inflammerad dermis, tar talaren bort alla patogener som är källa till inflammation. Det innebär att läkemedlet inte bara eliminerar de existerande finnarna, men fungerar också som ett utmärkt förebyggande från deras återkommande.

Läkemedlet har en kraftfull desinfektionsmedel och antibakteriella egenskaper, det bidrar till snabb läkning och torkning av sår, betyder också att huden rengörs, löser ärr och ärr.

Tack vare dess sammandragande egenskaper är den skyddad mot de negativa effekterna av miljön.

När Tsindol interagerar med epidermis uppstår en slags skyddsfilm, den minskar fettbildningens hastighet, minskar enzymaktiviteten, komprimerar blodkärlens celler, smalnar kapillärerna.

Också värt att notera är torkning, antiinflammatorisk och analgetisk effekt.

struktur

Detta verktyg kan beskrivas som en antiseptisk beredning av universell åtgärd. Cindol hjälper till att eliminera hudutslag och rodnad på kort tid.

Kompositionen innefattar ämnen som zinkoxid, talk, glycerin, stärkelse och etanol, de har en komplex effekt på dermis, vilket eliminerar oattraktiva brister.

BETALA ATTENTION!

För att snabbt bli av med svarta fläckar, akne och akne, liksom att föryngra ansiktets hud rekommenderar vi att du bekantar dig med detta effektiva botemedel.

Förberedelsen av en trevlig mjölkaktig nyans appliceras mycket enkelt, det används ofta för allergisk kronisk dermatit, liksom för samma former av allergiska hudsjukdomar.

Komponenterna har ett naturligt ursprung, så verktyget kan användas säkert under graviditet och amning, för spädbarn.

Hur effektivt är Zindol?

Läkemedlet har ett gott rykte, det rekommenderas av specialister inom kosmetologi och människor som har haft möjlighet att prova det från akne och andra hudfelter som behöver behandling.

Vanligtvis är en vecka av läkemedlet tillräckligt för att avlägsna de obehagliga symptomen på akne. Tack vare sitt överkomliga pris kan du köpa produkten på något apotek.

När det gäller bristerna kan de räknas som enskilda fall av allergier och märkesförpackningar, vilket gör det svårt att använda utanför hemmet. Men om vi minns de många fördelarna, kommer dessa nackdelar att vara obetydliga.

Sammansättningen är väldigt enkel, men trots detta finns det hög effekt vid behandling av akne. Verktyget eliminerar snabbt hudsjukdomar.

ansökan

Innan du börjar använda Zindol, liksom för andra läkemedel, är det viktigt att göra ett känslighetsprov på huden.

För att försäkra dig om att komponenterna är säkra på huden, lägg bara en liten talare på armbågen innan du går och lägger dig. På morgonen inspekterar huden och utvärderar reaktionen. Om platsen inte blir röd, det finns ingen utslag och ingen klåda uppträdde kan du säkert göra ett andra test.

Applicera produkten innan du lägger dig på ett litet område av ansiktets hud och kontrollera reaktionen på morgonen. Allting är normalt i båda fallen? Då kan du inte vara rädd för att använda drogen mot akne.

Jag började oroa mig för klåda, irritation eller utslag? Då är det bättre att vägra drogen.

Behandlingskursen är 2 månader. Huden behandlas 6 gånger om dagen. Chatterbox används endast externt.

Hur ansöker du?

Före appliceringen är det viktigt att förbereda ansiktet, rengör det noggrant och torka huden. Skaka innan du applicerar på en bomullsplatta. Dämpa skivan med Zindol och behandla problemområden.

Verktyget tvättas inte! Den kan avlägsnas med varmt vatten endast med speciellt behov och endast när det är helt torrt och börjar "smula".

Det händer att dermis är utsatt för rikliga utslag och det traditionella användningsmedlet för drogen är ineffektivt. Då är det bättre att förbereda en mask från Zindol.

Applicera ett tunt lager av läkemedlet, undvik ögonområdet. Om du har torr hud, var försiktig. För att inte torka över det, tvätta av kompositionen efter tjugo minuter.

Overdried dermis kan orsaka negativa effekter. Det rekommenderas att skölja med varmt vatten. Gör morgonprocedurer, du kan enkelt ta bort resterna av masken, de förstör inte sminken.

Läkemedlet hanterar behandling av brännskador och sår. I detta fall appliceras ett bandage med Zindol på den skadade huden, som sedan ändras efter behov.

När huden har rep, sår, bränna, klippa, appliceras talker på problemområdet med ett tunt skikt. Du kan också täcka den med ett gasbindband.

Tsindol används framgångsrikt för barn vid blötsutslag, rodnad och irritation. Ansökningsförfarandet upprepas tre gånger om dagen. Det är viktigt att förhindra att läkemedlet kommer in i ögonen, slemhinnorna, inuti kroppen.

Talker används inte för pustulära utslag eller används för behandling av infekterade områden. Den största effekten av detta verktyg visar i kampen mot akne och akne.

Det finns bokstavligen bara ett fåtal applikationer, och det finns inget spår av de inflammatoriska processerna. Små akne passerar, och nya uppstår inte längre.

Läkemedlet appliceras på problemskinn och lämnas över natten. För förebyggande ändamål kan den också användas säkert.

För spädbarn

Om det används korrekt, kommer Zindol inte att skada barnet. Även vid gråtande sår absorberas läkemedlet inte i blodet, det är bara en yttre effekt.

Verktyget är indicerat för användning i allergisk och blötsdermatit, blötsutslag, gallring, irritation.

Det optimala systemet för användning av suspensionen är som följer. På morgonen badas barnet i ett bad med tillsats av en liten mängd kaliumpermanganat. Tvättmedel krävs inte.

Därefter torkas barnet försiktigt med en mjuk handduk, och den skadade huden behandlas med en mos. Det är inte nödvändigt att klä barnet, eftersom drogen måste torka.

Under hela dagen måste du inspektera krummens hud för närvaron av Tsindola på den. Vid behov, använd läkemedlet igen. På kvällen badas barnet igen i vatten med kaliumpermanganat, tvättar bort läkemedlet.

Ett sådant behandlingsschema gör det möjligt att märka de första positiva förändringarna efter bara några dagar. Suspension orsakar ibland sköljning, om den används på ansiktsens känsliga hud. Så för barn under 1 år är det rekommenderat att applicera medicinen på kropp, armar och ben.

Kontra

Naturligtvis kan läkemedlet orsaka en allergisk reaktion, som alla andra läkemedel. Därför bör personer med hög känslighet för stärkelse, glycerol, zinkoxid, etylalkohol och medicinskt talkum vägra talker och föredra ett mer lämpligt läkemedel.

Effekten av Zindol förklaras av det faktum att zink ingår i dess sammansättning, vilket särskiljs av motsvarande egenskaper. Komponenten torkar dermis, som, om den används felaktigt, är belagd med överdriven förlust av fukt, peeling och en ökning av hudens känslighet.

Det är bäst att konsultera en specialist innan du börjar använda drogen. Låt honom välja en individuell behandlingsplan baserat på din hudtyp och skadans art.

Försum inte försöket för allergier, det hjälper till att se till att ingredienserna i kompositionen av läkemedlet inte kommer att orsaka skada och kommer att vara helt säkert.

Om ämnet du har övervägt är intressant, var noga med att rekommendera artikeln till dina vänner på sociala nätverk. Prenumerera på våra blogguppdateringar, och får regelbundet intressant och användbart material. Vi ses snart!

VÅRA READERS RECOMMEND!

För behandling av akne, akne, akne, svarta fläckar och andra hudsjukdomar orsakade av övergångsålder, sjukdomar i mag-tarmkanalen, ärftliga faktorer, stressförhållanden och andra orsaker, använder många av våra läsare metoden Helen Malsheva. Efter att ha granskat och noggrant undersökt denna metod bestämde vi oss för att erbjuda det till dig.

En Annan Publikation Om Allergier

Bedsores i sängen patienter än att behandla hemma?

Snabb övergång på sidanTrycksår ​​är zoner av vävnadsnekros som uppstår som en följd av nedsatt blodcirkulation i dem. Vanligtvis uppstår detta problem som ett resultat av långvarig kontakt av människokroppen med en fast yta.


Allergisk för kallt

I en global syntes är allergi en sjukdom som tyvärr manifesterar sig inte bara under våren av massblomning. Till exempel, en allergi mot förkylning, vars symptom skiljer sig signifikant från symtomen på en annan typ av allergisk reaktion, inträffar, som du antagligen gissade, med ankomsten av kallt väder.


Mänsklig infektion

kategorier Bakteriella infektioner (41) Biokemi (5) Viral hepatit (12) Virala infektioner (43) Hiv-aids (28) Diagnostik (30) Zooantroponotiska infektioner (19) Immunitet (16) Infektionssjukdomar i huden (33) Behandling (38) Allmänna kunskaper om infektioner (36) Parasitiska sjukdomar (8) Korrekt näring (41) Förebyggande (23) Annat (3) Sepsis (7) Standarder för vård (26)Utslag i munnenUtsprång i munnen (i munnen) framträder som plack, noder, keratinisering, blåsor, blåsor, sår.


Hur man tar bort akne från ansiktet hemma

Varje person, oavsett ålder och kön, kan uppleva röda fläckar och finnar på pannan, kinderna, ansiktet och även skinkorna. Den vanligaste reaktionen på utseendet på röda prickar är en önskan att ta bort dem, plocka upp dem så fort som möjligt.